Хранене

Големите ползи от малките зрънца на нара
12.07.2016
Похапването на нар понижава нивото на лошия холестерол, може да предотврати увреждане на хрущялите, освен това предпазва от остаряване

Най-странните зеленчуци и плодове
12.07.2016
Знаете ли какво е йоща, юзу и плуот?

Истината за протеина на прах и полезен ли е за дамите
10.07.2016
Включването на протеина на прах в хранителния план е добър начин да осигурите на организма си нужното количество белтъчини за деня, което...

Листенцата, които лекуват нерви и свалят тегло (видео)
08.07.2016
За какво е полезна ментата, разберете с нас

Колко храна да даваме на децата си, за да растат здрави
06.07.2016
Порция от тестените изделия от вида паста, не бива да надвишава 5 супени лъжици, а същото е подходящото количество ориз

Царското биле, което лекува настинка и астма
01.07.2016
Босилекът е не само вкусен, но и много полезен

Кои зеленчуци са по-полезни сготвени, отколкото сурови
01.07.2016
Мнозинството смятат, че пресните плодове и зеленчуци са по-полезни, защото запазват в най-голяма степен полезните си вещества

6 основи грешки при спазването на диети
29.06.2016
Защо понякога диетите не ни помагат, а вредят в битката с килограмите

Плевелът, който лекува и ни помага да отслабнем
26.06.2016
Става дума за тученицата - комбинация от фибри, витамини и минерали, събрани само в 16 калории

Галактически понички, които няма да искате да опитате
20.06.2016
Трудно е да се обясни как точно се постига "галактически" ефект върху поничките

Яжте редовно пълнозърнени храни. Вижте защо
14.06.2016
За всеки 16 грама приети пълнозърнести храни, учени от Харвард отбелязват 7% намаляване на смъртността

Защо салатите в заведенията са вредни
11.06.2016
Вижте кои елементи в салатата могат да навредят на хранителния ви план

Опасен ли е замразеният хляб
08.06.2016
„Замразените продукти в хлебопроизводството са алтернатива на химията”, според експерта Мариана Кукушева

Как се менят вкусовете ни към храната, докато растем
01.06.2016
С напредване на възрастта, нашите вкусови рецептори спират регенериращо и чувството ни за мирис се притъпява

Време е за сладолед
31.05.2016
Как сами да си приготвим задравословен сладолед

Как хората пият кафето си по света
31.05.2016