Мутри

Мутри

  • Подарили на една мутра златен Ролекс. Когато му връчили подаръка, той го харесал, но казал, че не го разбира. Обяснили му, че всъщност много лесно се познава часът - когато двете стрелки са горе е дванадесет, а когато са долу е шест и половина. На другият ден мутрата стои на улицата и чака шефа си. Покрай него минава едно момиченце и го пита:- Чичко, колко ви е часа?Мутрата с тежък замах поглежда блестящия си часовник, замисля се и казва:- Рано е да се каже... Още...

    2 2 1 3
  • Син на една мутра се прибира след последния учебен ден и баща му го пита: - Е, как е, сине, как се справи? - Пет двойки, тате... - отвръща синчето. - Мале-е-е, голям бой ще падне! - Знам, тате. Вече съм им взел адресите.

    0 0 2 4
  • Борец полага изпит за шофьорска книжка. След изпита, изпитващият му казва: - Ще трябва по-добре да усвоите управлението на автомобила. По време на изпита сгазихте десет пешеходеца. - А колко трябва да сгазя, за да взема книжка?

    0 0 3 3
  • Две мутри седят в кафене. Единият вади кутия цигари и казва: - Цигара? - Знам какво е! - отговаря възмутено другият.

    2 0 1 4
  • Един борец харесал мадама. Отишъл при нея и я заговорил: - Да отидем някъде заедно... - Да отидем. - Да се качим в БМВ-то... - Да се качим. - Да отидем вкъщи... Отишли в къщата на бореца и той казал: - Да пийнем по нещо... Доволен, че мадамата изобщо не се съпротивлява, дори се съгласява много лесно с него, борецът продължил: - Да се съблечем... - Да се съблечем.. - Да си легнем... - Да си легнем. - Да загасим лампата... - Да я загасим. - Виж сега как ми свети "Ролекс"-а! Още...

    1 0 1 4
  • Две мутри печатали фалшиви банкноти - по 9 лева. Търсили кой да им ги развали по на дребно и след дълго търсене решили да отидат при шефа си. Влязъл едният с пачките и след 10 мин. излязъл ухилен до ушите. - Какво бе, развали ли ти ги? - Развали ми ги като пич - по на 6 и на 3.

    2 0 1 3
  • Борче пита Радио Ереван: - По какво да позная кои дънки са оригинални? - Поливате ги с бензин, след това ги запалвате. Ако останат само ръбовете значи са оригинални!

    1 0 1 3
  • - Защо мафиотите се избиват един друг? - Защото организираната престъпност се реорганизира!

    1 0 1 3
  • Един борец казал на друг: - Абе, казаха ми, че единият ми мигач не свети. Сега ще го включа, а ти гледай дали работи. Другият борец погледнал мигача и казал: - Работи... не работи... работи... не работи...

    0 0 2 3
  • Двама борци пътуват по магистралата. Единият казва: - А, ето я табелата. Завий сега на дясно! - Ааа, аз вече на табели не вярвам! - отговорил другият борец - Вчера гледам на една табела пише "Жени". Влизам, гледам, а то... тоалетна!

    4 0 1 3