Любими герои

Любими герои

  • Когато Адам се прибира много късно от работа, Ева брои ребрата му за всеки случай.

    3 10 0 2
  • Снежанка вървяла през гората и не щеш ли видяла спретната къщурка на която комина и пушел. Влязла и кво да види на масата - ядене, пиене, скъпи цигари и хапнала от тук от там... пийнала уиски... опънала една цигара и легнала в най-малкото легло! Върнали се седемте джуджета и веднага разбрали че някой е идвал: - Някой ни е ял от храната... пил ни е от питието... цигари е пушил. Най-малкия видял че Снежанка спи в неговото легло и казал: - Тъй... било квото било...  да си лягаме! Още...

    4 4 1 3
  • Майката пита Иванчо: - Защо не си играеш с Живко? - А ти би ли си играла с някой, който лъже, бие и псува? - Не! - Виждаш ли! И Живко не иска.

    0 3 1 2
  • - Вуте, е как така почна бизнес преди шест месеца и вече имаш един милион!? - Е па, я почнах с два...

    2 6 0 2
  • Иванчо и Марийка влизат в сладкарница. Иванчо решава да открадне 3 вафлички. Взема ги незабелязано и ги слага в джоба си. - Марийке, видя ли, токущо откраднах 3 вафлички и никой не видя! Марийка: - Да, но това не е честно! Сега ще видиш как ще взема 3 вафлички, без да крада и да лъжа! Тя се приближава до сладкаря зад щанда и му казва: - Господине, дайте ми вафличка и ще Ви покажа магически трик. Сладкарят, заинтригуван, приема и дава вафличка. Марийка я изяжда. После моли за още една. Изяжда и н Още...

    0 5 1 1
  • Из спомените на Иванчо: - В училище се учех лошо и поведението ми не беше добро, затова директорът постоянно викаше майка ми в училище. После си оправих поведението и успеха, след което се наложи, директорът и мама да си търсят друго място за срещи.

    0 1 0 1
  • Иванчо към баща си: - Тате, за домашно имаме да опишем какво е неудачна шега! - Неудачна шега сине е, когато майка ти ме лъже, че взима противозачатъчни, а се раждаш ти! Майката: - Глупости, неудачна шега е, когато баща ти ме убеждава, че е шеф на голяма компания, а компанията се оказва пиянска! Още...

    0 2 0 0
  •  Червената шапчица отива при баба си: - Бабо, нося ти топла питка с масълце! - Питка ли? - казва бабата.- Аз не те ли пратих за пържени картофки и бирички?

    1 2 0 3
  • Нане и Вуте спорили кой е по-умен. Нане питал къде е центърът на Земята. - Видиш ли ей там крушата и оная купа сено? Мери 100 крачки от крушата нагоре и 400 крачки от купата вдясно. Дека се засича мястото - там е! - Как разбра? - Ако не вярваш, провери - отвърнал Вуте.

    0 0 0 0
  • Киркор и Гарабед тръгнали за риба  с мотор. Киркор шофирал без каска. Спира ги катаджия. - Защо карате без каска? Гарабед се опитал да защити приятеля си. - Господин полицай, цяла нощ е пил. Как да изтрезнее с каска?

    2 4 2 2