Живял някога един принц, който веднъж попитал прекрасна принцеса: - Ще се омъжиш ли за мен??. И тя му отговорила: - Не.... И оттогава принцът заживял дълго и щастливо, ходел на лов и за риба, всеки ден се виждал с приятели, пиел много бира и грог, играел голф, разхвърлял чорапи из двореца, не свалял дъската в кенефа, спял със слугини, приятелки, съседки и която друга му скимне и пял под душа,бъркал си в носа и гръмко се оригвал...Правел си каквото пожелае, защото можел!

17 14 8 35

Още вицове

  • Бай Ганьо тръгнал на гурбет в чужбина. Стигнал и до Япония. Поработил там известно време и като си тръгнал японците от благодарност му подарили дърворезачка. Обяснили му, че това е последен модел и с нея може да нареже 40 кубика дърва без да усети умора. Върнал се бай Ганьо в България и след време отишъл в гората за дърва. Цял ден рязал, успял да нареже 20 кубика и се прибрал в къщи много уморен. На следващия ден станал по-рано, пак отишъл в гората и цял ден рязал без да почива. Успял да нареже 22 кубика и се прибрал капнал от умора. Обадил се ядосан на японците и им обяснил, че тяхната прехвалена дърворезачка не може да нареже повече от 20 кубика дърва на ден. Японците се разтревожили и изпратили комисия, която да провери на място какъв е проблема.
    Отиват японците с бай Ганьо в гората и той започва да реже дърва. След малко японците започват да говорят по между си:
    - Леле, този ако се сети да включи дърворезачката цялата гора ще нареже за един ден.

    3 16 6 8
  • Вилхем Тел, Робин Худ и Бай Ганю решили да видят кой е най-добър в стрелбата с лък. Застанал един човек с ябълка на главата и пръв по него стрелял Робин Худ. Стрелата се забила право в ябълката.
    - I am Robin Hood! - казал той.
    Втори стрелял Вилхем Тел. И той улучил ябълката и казал:
    - I am Wilhelm Tel.
    Бай Ганю се прицелил, стрелял, и:
    - I am sorry...

    0 1 4 4
  • Шер щяла да се присъединява към Spice Girls на мястото на Гери.
    И щели да й викат "Old Spice".

    0 0 1 4
  • На Слави Трифонов му умирало всяко второ гадже.
    И един ден Слави не издържал, хванал се за главата и казал:
    - Оле, Боже Господи, що тъй бе? Що на мен се случва такова нещо?
    И Господ му отвърнал:
    - Нали така се разбрахме - едно за теб, едно за мен!

    1 1 1 3
  • Бай Ганьо отишъл при свой приятел в Япония. Когато почукал на вратата бил ударен и изпаднал в кома. Когато дошъл в съзнание видял японеца и го попитал какво се е случило, а японеца отговорил:
    - Нищо особено, просто японска техника - карате!
    На другата година японеца дошъл на гости на Бай Ганьо в България. Още преди да достигне вратата нещо силно го ударило и той изпаднал в кома. Когато се събудил видял Ганьо и го попитал какво се е случило а той просто му отвърнал:
    - Японска техника - полуоска от "Тойота"!

    1 1 2 3