Артисти и спортисти

Артисти и спортисти

  • Девойка говори на приятелката си: - Абе ти, защо непрекъснато си гризеш ноктите? Виж на какво са ти заприличали ръцете. Всичко това е от нерви. Що не се захванеш с нещо? Ето например, можеш да се занимаваш с йога, тогава всичко ще ти мине... След известно време отново се срещат. Първата вижда, че приятелката и е с идеален маникюр. Веднага пита: - Е, как е? Гледам помогнала ти е йогата... - Абе, как да ти кажа? И да, и не. Сега спокойно си гриза ноктите на краката... Още...

    0 13 2 9
  • Клиент се обръща към млад художник: - Колко струва тази картина? - Пет хиляди долара. - Да не би да сте полудели? Човек може да си помисли, че сте умрели най-малко преди триста години...

    2 12 3 4
  • След срамна загуба с 0:5 вратар решил да се маскира, за да си няма проблеми в града. Сложил си изкуствена брада, черни очила и бейзболна шапка. За да е спокоен, че няма да го познаят, отива при една бабичка, която продава семки до стадиона, и я пита: - Бабо, познаваш ли ме? - Да, ти си нашият вратар! - Как се сети, бабо! - Ами, синко, аз съм треньорът!!! Още...

    2 16 1 4
  • Треньорът съветва боксьора си на почивката между рундовете: – Ако и следващия рунд не успееш да удариш противника си, няма проблем – ще кандидатстваме за Нобелова награда за мир. 

    0 9 1 4
  • Режисьор казва на актрисата: - Сега ще скочите от моста! - Но аз не мога да плувам! - Няма значение. Ние ще заснемем само скока.

    0 5 0 3
  • - Вчера бях на изложбата и трябва да ти кажа, че единствената картина, която можеше да се види е твоята! - Благодаря ти! А картините на колегите? Само, че кажи честно! - За съжаление пред тях имаше толкова народ, че не можах да ги видя.

    0 7 0 2
  • Режисьор се кара на сценаристите на сапунен сериал: “Абе, некадърници такива, каква е тая скука, дето сте я написали бе! Я вземете и убийте Идалго, или отровете Хелена, или пък някой да застреля Хосе.... Изобщо - вкарайте малко живот в тоя филм!”

    0 4 1 1
  • Футболен мач. По едно време в кабинката на радиокоментатора се втурва разярен треньорът на единия отбор. - Приятел! Коментирай по-бавно, момчетата останаха без дъх. Не могат да настигнат коментара...

    0 11 2 1
  • Театрален режисьор надзърта през завесата, преди да е започнала пиесата, и окуражава артистите: - Изобщо не се притеснявайте, днес ще играем срещу тях с числено превъзходство!

    2 2 1 2
  • В жилищен блок музикант свири на тромбон. Съседът му чука по стената, за да подскаже, че е полунощ. По едно време музикантът не издържа, излиза на балкона и се провиква: - Господине, моля ви, хванете най-после ритъма!

    5 39 2 9