Т еди Кацарова беше сред първите участници в новия сезон на предаването по Нова ТВ "Черешката на тортата".
Чаровната изпълнителка посрещна Ернестина Шинова, Коцето Калки, Мая Бежанска и Камен Воденичаров в дома си и им приготви вкусни ястия.
За преживяното в шоуто и дали обича да домакинства вкъщи вижте в интервюто на Теди Кацарова за Vesti.bg.
- Защо реши да участваш в "Черешката на тортата"?
- Участието ми в предаването беше едно голямо сладко приключение. Може би това е й-позитивното шоу в телевизионния ефир в наши дни, а и най-човешкото.
- Кое ти донесе най-голяма наслада в шоуто, приготвянето и похапването на вкусни ястия или забавлението с другите участници?
- Без да си кривя душата и двете. Беше толкова емоционално да навлезеш в душевния мир на всеки един от участниците, а и в личното му пространство. Все пак кухнята, домът, приготвянето на храна са нещо много специално и лично.
- Обичаш ли да влизаш в ролята на домакиня вкъщи?
- О, това е моя запазена марка. Известна съм с кулинарните си "оргии".
Събирам приятели с и без повод, играем на игри, готвя за всички с голямо удоволствие и желание. Винаги стават страхотни купони и се смеем много.
- Кой готви по-добре Теди или Силвия Кацарова.
- Мама е ненадмината в кухнята. Обикновено, когато тя е при мен тя готви, а аз не успявам да и иззема функцията, все пак съм дъщерята на Главния кораб.
Вижте какво сготви Теди на гостите си в шоуто.
- Предстои най-романтичният празник в годината, как ще отпразнуваш 14-ти февруари и какво ще пожелаеш на всички влюбени?
- Св. Валентин ще посрещна на страхотно парти, където ще пея. В градът на любовта - Велико Търново в "Интерхотел", заедно с изключителния певец и музикант от Австрия - Jengis ще пеем песни, посветени на любовта.
Използвам случая да поканя всички желаещи, да изживеят този момент с нас на 13 февруари.
Специален гост ще е Наско от БГ радио.
- 2016 г. започна с кулинарни емоции и веселие с приятна компания, какво още ти предстои през новата година?
- Реализиране на видео клип към песента "Преродена" от едноименния ми албум.
Деян от "Дийпзон" направи ремикса на песента и се получи много добре.
Мястото, където ще направим снимките на клипа, пазя в тайна, защото ще е извън България и е много екзотично.
Желаем успех на Теди Кацарова, а вие вижте една от любимите ѝ рецепти, която тя сподели специално за читателите на Vesti.bg.
Публикувахте от Теди Кацарова - Teddy Katzarova в 24 ноември 2015 г.
Парти лучници
1 кг брашно
1 яйце,
350 мл. Вода
20 гр. Сол
Около 20 гр. Мая
За плънката
1 кг. Кромид лук
200 мл. Растителна мазнина
1 връзка пресен копър
Сол, джоджен, червен пипер
100 гр счукани орехи
Замесваме средно твърдо тесто с брашното, водата с размитата мая и яйцето.
При правилно замесване трябва да остане около 350-400 гр. от брашното.
Оставяме го да втаса докато увеличи обема си около 3 пъти.
Нарязваме на едро лука и запържваме заедно със солта и подправките. Лукът трябва да остане леко хрупкав. Орехите се добавят към запържения лук на финала.
Разточваме тестото на кора с дебелина около 2 мм. Поръсваме равномерно с охладената плънка. Навиваме на стегнато руло, като усукваме за да изгоним въздуха.
Режем на парченца с дебелина около 1,5 см. Нареждаме ги в тава така че да има място между тях, тъй като при печенето ще увеличат обема си и ако са плътно разположени ще се залепят един за друг и ще се деформират.
Печем около 20 минути на 200-250 градуса. Вкусни са както топли, така и студени.
* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!