Ди ислава, Галена, Емануела, Софи Маринова, Сашка Васева и други техни колеги издават любопитни подробности за своите предпочитания в кухнята - и рецептите за любимите си гозби.
Техните 50 "кулинарни фолкхита" са събрани в специалното издание на сп. "Кулинарен журнал", което излезе този петък.
Почитателите на Ерик например ще научат, че освен да рисува, той умее и да приготвя пъдпъдъци с индийски сос от праскови и джинджифил.
ВИП танцьорът Крум, чийто дует с Емануела "Нищо не знаеш" бе номиниран за хит на годината на Балканските музикални награди, пък залага на салатите.
Зеленчуците му помагали да поддържа перфектна форма и да партнира подобаващо на балетния си състав.
Тони Стораро, който понастоящем има два хита в Топ 5 на най-въртяните песни у нас (и с "Двете сладурани" оглавява класацията, съставяна от "Нилсен мюзик контрол"), се оказва почитател на традиционните български ястия.
Такъв е и колегата му Борис Дали, който специално за изданието приготвя печени хапки от агнешко месо по стара фамилна рецепта.
В кухнята на "Кулинарен журнал" се изявяват също бившата "сървайвърка" Джина Стоева и преквалифициралата се в тв водеща Кали, които споделят рецепти за ястия, присъстващи често на домашната им трапеза.
В типичния си провокативен стил Галена признава, че приготвя на любимия си Галин еротична пица, но по-често го храни... с мусака.
Фолкпевци сменят микрофона с черпак
Популярни изпълнители готвят пъдпъдъци, морски дарове и... мусака за сп. "Кулинарен журнал"
21 май 2010, 16:41
* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!