Д жино Бианкалана се превърна в любимец на публиката след участието му в риалити формата VIP Brother.
Преди седмица за радост, на феновете му, той отново се появи на телевизионния екран, но този път в друга светлина.
В предаването "Черешката на тортата" Джино влезе в ролята на домакин и посрещна в дома си певицата Емануела, моделите Бориса Тютюнджиева и Гери Дончева, изпълнителят Вензи.
Вижте още снимки от риалити формата
За преживяното в шоуто и дали ще остане в България вижте в интервюто на Джино за Vesti.bg.
- Джино, голямо предизвикателство ли беше за теб да готвиш за непознати и да ги посрещнеш в дома си?
- За мен беше чест. Знаех, че ще се справя добре. Компанията беше много весела и се получи страхотно.
- Добър домакин ли си и когато не си пред камерите?
- Да, разбира се. Обожавам да съм домакин.
- В предаването приготви традиционна българска баница. Това ли е ястието, което най-много обичаш и ти липсва в Америка?
- Много харесвам баница. Баба ми ме научи да я правя и става много хубава.
- Кой от участниците в шоуто се справи най-добре според теб и къде ти беше най-приятно да гостуваш?
- При всички беше интересно и весело. Забавлявах се със всички, единствено вечерята във Гери ме натовари. Имаше доста лоша енергия, всичко беше като по сценарии и нагласено.
- Зрителите видяха, че си добър в кухнята, откъде придоби кулинарните си умения?
- От моята майка. Тя готви страхотно. И фактът, че отдавна живея сам повлия на това да се науча да готвя.
- Кое е любимото ястие, което обичаш да приготвяш?
- Палачинки. Много съм добър!
- След като приключи участието ти във ВИП Брадър, ти продължаваш да живееш в България, така ли смяташ да е занапред и какви са плановете ти за бъдещето?
- Засега съм тук. Ще трябва да се прибера във Чикаго, защото доста време ме няма и трябва да си погледна нещата там. Обмислям половината година да съм там, другата тук.
В момента съм се пуснал по течението, каквото стане. Важното е да сме живи и здрави.
Джино Бианкалана участва във видеото към новата песен на групата Deep Zone Project "Маски долу".
Джино сподели специално за читателите на Vesti.bg рецептата за любимия му сладкиш с тиква.
Крем мус от тиква с бял шоколад и маскарпоне
половин тиква
един бял шоколад
маскарпоне
ванилия
течна сметана, кафява захар
Начин на приготвяне:
Сварете тиквата и я пасирайте. Разбийте сметаната, като добавите 6 супени лъжици кафява захар и добавете маскарпонето.
Разтопете шоколада и го добавете към вече пасираната тиква.
След това смесете всичко и сложете една ванилия.
Необходимо е да се изстуди и е готово за консумация.
* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!