Б роени дни преди дългоочаквания концерт на Ману Чао (Вж, ексклузивно интервю с Ману на Наталия Такова) в зала “Фестивална” на 16 септември, вече са известни и последните детайли около гостуването на легендарния музикант и групата му.
По време на престоя си у нас Чао поиска разнообразно меню включващо единствено био продукти и местни ястия и напитки.
В менюто на артиста и антуража му присъстват изобилие от пресни зеленчуци, сушени плодове, зехтин и маслини, био какао и мед.
В гримьорната си френско-испанският музикант държи да има 5 кг лимони, органично бяло и червено вино и задължително два литра домашна ракия.
Пресните плодови сокове, сок от кокос и пълната забрана за присъствие на големи международни марки в продуктите, са също сред изискванията на Manu Chao за концерта в понеделник.
Сред ястията, които Ману и компания ще опитат в България, са шопска салата и пиле с ориз.
По време на изпълнението на групата, на сцената ще има само вода със стайна температура, както и предварително подготвени стекове с вода за първите редове в публиката.
Както вече организаторите от "Лауд концертс" и клуб "Строежа" обявиха, Миленита (Прочете ексклузивно интервю с Миленита на Наталия Такова от Vesti.bg) с групата си "Фънки миракъл", "Уикеда" и реге диджеят Лейзи фейс ще бъдат подгряващите изпълнители от българска страна за събитието в понеделник.
Вратите на зала “Фестивална” ще отворят за публика в 18:30 ч, като деца до 7 годишна възраст ще влизат напълно безплатно, с придружител и попълнена декларация.
Всички останали посетители под 18 години, трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация.
* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!