П ървата кухня на колела "Фууд трък" у нас вече е факт и се намира в София.
Проектът е дело на приятелите Димитър Добрев и Петко Цочев и тяхния съветник и главен готвач, Цветомир Николов.
Момчетата разказаха за вече осъществената си идея в предаването на Нова ТВ "Часът на Милен Цветков".
"Фууд трък" са доста популярни в Америка и в някои европейски държави, но у нас този вид заведение за бързо хранене се появява за първи път.
Българската кухня на колела представлява каравана, оборудвана с кухня, маси и столове, която предлага прясно приготвени бургери и сандвичи, придружени с крафт бира или чаша хубаво вино.
Проектът на тримата ентусиасти носи името Street Chefs "Улични готвачи".
Засега караваната не се движи на различни места, а е позиционирана в столицата на ъгъла на ул.„Ангел Кънчев” и ул. „Парчевич”.
Вижте снимки на "Фууд трък" в други държави:
"Фууд трък" в Дубай.
* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!