Ф илипинско кафене предлага уникален сладолед, направен с крокодилски яйца, вместо с кокоши, съобщи в. "Дейли мейл".
Експериментът се оказа много успешен.
Вкусът на сладоледа въобще не е странен, а е много богат, защото жълтъкът в крокодилските яйца е 80 процента.
Тъй като крокодилите са застрашен вид, заведението получава от близка ферма само яйца, които не са се излюпили или са излишни.
Необичайните сладоледи напоследък са много модерни.
Неотдавна британско заведение пусна сладолед с вкус на риба и пържени картофи, а друго замрази кърма.
В надпреварата сякаш води Япония - там се предлага сладолед с вкус на сурово конско месо, на телешки език и на октопод.
* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!