Н ов азиатски ресторант иска да добави "друго измерение в кухнята на Манхатън", като към менюто си за бързо хранене прибави хамбургер за 250 долара, информира "Ню Йорк Дейли Нюз".
Между пълнозърнестите филийки на сандвича се намира специален пастет от сотирана патица с гъши дроб, хайвер от белуга, говеждо месо, трюфели, както и специален сос, разработен от главния готвач, разбира се не по-малко скъп от останалата плънка в хамбургера.
Най-важната съставка в сандвича е говеждото месо, което специално се внася от Япония и трябва да бъде приготвено по стриктна рецепта, която допълнително оскъпява сензационния хамбургер.
Готовото месо трябва да се докосне с пръсти по определена точка в средата, от която се разбира дали е приготвено както трябва или трябва да се подмени с ново.
Ресторантът ще предлага на гостите си и по-евтини храни, но според главния готвач да спестиш от заплатата си, за да си позволиш поне веднъж подобно удоволствие, определено си струва.
* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!