Т ози месец българският "Гууд Фууд" предлага десетки рецепти, подбрани специално за идващите празници. Яйца, козунаци и агнешко за Великден и Гергьовден са основен акцент в петия брой, но екипът на най-доброто кулинарно издание по лиценз на Би Би Си не е забравил и почитателите на нетрадиционните вкусове.
Ако не харесвате агнешко, пригответе фантастичната сьомга на Гордън Рамзи, например. Не подминавайте и ястията, които можете да приготвите набързо за всеки ден, а през уикенда зарадвайте цялото семейство с прекрасни шоколадови яйца.
В броя ще намерите още интервюта с Йоана Буковска, с двукратната световна шампионка по художествена гимнастика Симона Пейчева и с шеф-готвача на "Гранд хотел София" Георги Иванов. Ще разберете как английската закуска може да стане по-здравословна и какво да ядете, за да се преборите със стреса.
Храната се познава по цвета. Ако не вярвате, отворете списанието. В него ще откриете и правилната стратегия за битката срещу холестерола, а гост-авторът Драго Симеонов разкрива що е то "Шок. Торта "Мичето".
За да сте в отлична форма по празниците, може да комбинирате специалната японска диета с комплекса упражнения, а козметичните предложения ще направят ефекта повече от зашеметяващ.
Празниците не са само време за почивка, а и за грижи за дома. "Гууд Фууд" дава съвети за избора на тапети и обяснява как може да извлечете максимално пространствено внушение от дома си като съобразите цветовата хармония в него.
Почитателите на източната мистика ще открият какво е огънят според фън шуй, а запалените пътешественици могат да изживеят незабравимото пътуване на проф. Харалд Лешке с едно невероятно порше в пиемонтските хълмове. Там пък е домът на най-добрата италианска грапа в света.
* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!