"Гуд фууд", английското кулинарно списание на Би Би Си с най-висок тираж, излиза и на български.
Новото издание е насочено към хората с ангажимент към дома, семейството и децата, които не забравят и себе си. Има кулинарни рецепти, техники и съвети, но и теми, свързани със здравословния начин на живот, стилния дом и интериор, грижи за добрата физическа форма и външния вид.
Списанието е на цена от 3,50 лв. и тираж на първия брой 15 000. Главен редактор е Десислава Исаева, свързана със създаването на българския "Кулинарен журнал".
Гостуване при семейство Мартин и Жанет Захариеви, и певицата Ирина Флорин, съвети от фитнес инструктора Ачо и фън шуй за кухня са сред акцентите в пилотния брой.
Предлагат се и 107 тествани от екипа рецепти, сред които рубинена плънка с боровинки, домашни бохчи с тиква, марципан и как да сготвим с 20 лв.
Във Великобритания "Гуд фууд" (bbcgoodfood.com) е с тираж над 350 000 и над 1 млн. читатели месечно.
Излиза в още 9 държави, сред които съседите ни Румъния и Гърция. Под неговата шапка се организират едни от най-успешните кулинарни фестивали и тв шоу програми.
Издател у нас е "МС тийм" ООД с управител арх. Любомир Станиславов, издател и на автомобилния журнал "Топ гиър" (topgear.com).
* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!