Zignie е традиционно ястие в Еритрея, съдържащо говеждо месо и пикантен сос. Обикновено се яде заедно с Injera – това е вид хляб, който се използва като чиния.
Следващата рецепта е за четири порции:
Лук - 2 КГ
Олио от рапица - 1 литър
Гответе за 15 минути
Подправка Бербере
8 супени лъжици вода
Доматена паста - 12 супени лъжици
Говеждо месо - 1 кг
Сол
Как точно да приготвите това ястие – вижте във видеото на DW горе.
За още интересни идеи за готвене - разгледайте канала на DW - Try this.
Интересна колумбийска рецепта с пържени банани
Това индийско ястие е създадено във Великобритания
Свински гърди със салата от миди, рецепта от Франция
Вкусна идея за обяд: Кюфтета по тайландски
Бибимбап - корейската кулинарна класика
* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!