Р уснаците обичат херинга. В тази рецепта обаче рибата е скрита. Или по-точно e увита с дебел слой зеленчуци.
"Херинга под шуба" е кулинарна класика в Русия. Това е типично празнично ястие, сервирано главно в новогодишния ден.
Сельдь под шубой | Кушать Подано! https://t.co/Uk6xPkNH0X#salati_kushpo #еда #кулинария #рецепты #салаты #вкусно #сельдь #кухня
— Кушать Подано! ❤ Рецепты вкусной еды (@KushpoI) April 6, 2020
Следващата рецепта е за четири порции.
Необходими съставки:
- Лук -1 глава
- Риба херинга филе - 1.5 броя
- Варени картофи - 200 гр.
- Варени моркови - 130 гр.
- Варени яйца - 1.5 броя
- Варено цвекло - 230 гр.
- Майонеза - 200 гр.
Оставете да се охлади за 30 минути.
Във видеото горе вижте как да си приготвите херинга под шуба.
За още интересни идеи за готвене - разгледайте канала на DW - Try this.
Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.
За още любопитно съдържание от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!