Т оп коафьори, кулинари, репортери и музикални изпълнители готвят следващата седмица в „Черешката на тортата“. Как се хранят звездите и кой е най-важният компонент за перфектна кулинарна вечер - предстои да разберете в епизодите на предаването.
Първият домакин през новата седмица е Ивайло Колев. Коафьорът на звездите е готов да впечатли гостите си както с професионални умения в студиото, така и с кулинарни способности в кухнята. За своята вечер, Ивайло залага на вдъхновение от Италия.
Четиристепенното меню се състои от свежа цветна салата с прошуто, средиземноморски предястия, паста и ефирен десерт. За да предразположи участниците, коафьорът ги посреща с коктейл за добре дошли и богат асортимент от сирена. Гостите се наслаждават на италиански ястия, уютна обстановка и изненада, напомняща за красотата на българските ни корени.
Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.
За още любопитно съдържание от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram
* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!