В последния епизод на Hell’s Kitchen България миналата седмица видяхме достоен дуел за оставане в шоуто между двамата силни претенденти за голямата награда от 100 хиляди лева – Реджеп и Георги.
Единоборството между двамата беше на високо ниво – истинска схватка на силни характери и издръжливост на нерви, прилагане на различни тактики и стратегически подходи и не на последно място – истински кулинарен сблъсък.
В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ КОИ СА УЧАСТНИЦИТЕ В СЕЗОН 3
За първи път в историята на най-оспорваното готварство състезание в българския ефир – участник записа авторско ястие в менюто на Hell’s Kitchen България. Изключително желана награда за всеки професионалист и чест за успешния готвач. Сърце и душа вложи Георги в своя „Морски риф“ и шеф Ангелов го оцени по заслуги.
Усилията на Георги и Реджеп да останат в шоуто бяха възнаградени и те свалиха оранжевите престилки. Но на финала сините все пак се разделиха с един от своите. Теодор напусна състезанието.
Срещаме ви с Теодор Ганев, който споделя за изживяното в предаването, за какво съжалява, но и още много интересни неща, които той разказа за Vesti.bg.
1. Как ще опишете участието си в "Кухнята на Ада"?
- Неповторимо пътешествие, в което се озовах с мисия, която не успях да изпълня. Работех стриктно, упорито и с желание. Научих много нови неща! Със сигурност ще запазя прекрасни спомени от участието ми. Намерих нови приятели, с някои от които ще поддържаме връзка със сигурност! Искрено се радвам, че участвах в "Кухнята на Ада".
2. Съжалявате ли, че излязохте?
- Естествено. Доста рано отпаднах и наистина съжалявам!
3. Кой е най-ценният урок, който научихте от шеф Ангелов?
- Всеки готвач трябва да провокира сам себе си. Ако искаш да наистина да си добър, трябва да се стараеш да зарадваш гостите си.
4. Бихте ли променили нещо в участието си, ако можехте да върнете времето назад?
- Не мисля.
5. Какво Ви мотивира да се запишете за участие в Hell's Kitchen?
- Мотивираха ме моите приятели и семейството ми. Винаги са ми казвали, че искат да ме видят как се състезавам в подобно предаване за готвене. Един ден, през лятото, братовчедка ми и нейният мъж ме подканиха да се запиша и аз го направих. Малко по-късно имах съобщение за кастинг.
6. Кой момент ви беше най-труден?
- Имаше доста трудни моменти, но може би най-трудно беше първия ден, в който се представяхме пред шеф Ангелов.
7. С какви емоции напуснахте предаването?
- Незабравими и прекрасни емоции останаха в мен. Научих много неща свързани с професията ми. Запознах се с прекрасни хора от участниците и екипа, с който работехме.
8. Има ли нещо, което не успяхте да покажете в шоуто?
- Единствено не успях да покажа как се състезавам на номинация (защото не бях номиниран).
9. Ще продължите ли да се занимавате с кулинария от тук нататък?
- Никога не съм мислел да спирам да се занимавам с кулинария. Тя е моето хоби, част от живота ми и моето призвание.
11. Коя е думата, която описва най-точно преживяното в Hell’s Kitchen?
- Преживяване.
12. Какви качества трябва да притежава победителят в Hell’s Kitchen и кой е вашият фаворит?
- Според мен победителят в шоуто трябва да притежава сръчност, да умее да работи в екип, да е издръжлив, да е организиран, умен и да полага много труд. Фаворитите са ми два - Цветомир и Жоро, дано един от тях да победи. И двамата го заслужават.
Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.
За още любопитно съдържание от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!