З а разлика от германския си съсед, тази швейцарска класическа гозба се готви само с телешко месо. Вижте как във видеото от канала "Try This"на VBOX7. Оригиналната рецепта съдържа и телешки бъбреци. Тази рецепта е за четири порции.
Телешко филе - 480 гр
Черен пипер
Лук - 60 гр
Поверително от кухнята: Защо домашната пица винаги е по-различна
Гъби - 200 гр
Бяло вино
Телешки бульон - 100 мл
Сметана - 300 мл
Телешко филе
Див лук - 20 гр
Бита сметана
Вкусна идея за обяд: Фетучини с миди, панчета и тиквички
Сварени картофи - 600 гр
Индийско орехче
Сол
Черен пипер
Пече се във фурната на 180°C 5 минути
* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!