В ъв френската кулинарна традиция основната съставка на ястието преобладава над всички останали. В този случай това са свинските гърди. Вижте как да ги приготвите във видеото от канала "Try This" на VBOX7.
Подправките не трябва да доминират, а да играят поддържаща роля. Следващата рецепта е за четири порции.
Лук - ½ глава
Сибирски лук - 50 гр
Естрагон и магданоз - 50 гр от всяко
Варени свински гърди - 1 кг
За салатата
Грах - 500 гр
Варени миди - 500 гр
Билки
Вкуснa идея: Салата с хрупкаво телешко и манго
Сол
Черен пипер
Винен оцет
Лук
Колраби с къри, неустоимо ястие от Шри Ланка
Редукция от телешки бульон
Бобови кълнове
* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!