Л юси Иларионов направи истинска вечеря за американци в кулинарното риалити "Черешката на тортата".
Режисьорът посрещна звездните си гости в студиото, където снима и прекарва голяма част от времето си.
Какъв домакин е Люси и кое е ястието, което не би опитал втори път, вижте в блиц интервюто за Vesti.bg.
- Коя гозба свързваш с детството си?
- Боб, моята баба го приготвяше с мас.
- Кое беше първото нещо, което сготви сам?
- Пържени яйца.
- Обичаш ли да посрещаш гости у дома?
- Иска ми се, на този етап просто не е удобно.
- Кой е най-големият ти недостатък като домакин?
- Много говоря и не оставям другите да говорят.
- Кажи ни рецептата за любимата ти бърза и вкусна закуска?
- Бърза и вкусна – пържени филийки, но в момента закусвам банан.
- Храната, която обичаш, но не си позволяваш често, е...
- Аз всичко обичам и в момента не си позволявам много неща.
- А кое е ястието, което не би опитал втори път?
- Руло "Стефани".
- В "Черешката на тортата" най-трудно ти беше...
- Най-трудно ми беше да започнем разговор и да го завършим.
- В кухнята най-добре умееш....
- Да помагам (смее се)
- Ястието, което не ти се получи от първия път, е...
- Много са. Например бургера, който въпреки че всичко направих по рецептата, просто беше алангле.
Вижте как се справи Люси с готвенето във видеото горе.
Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.
За още любопитно съдържание последвайте страницата ни в Instagram.
* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!