П евицата Есил Дюран участва в кулинарното риалити "Черешката на тортата" и впечатли всички с уменията си в кухнята.
Есил пренесе гостите си в Ориента със своята вечеря от Близкия Изток, който, както тя самата казва, ѝ е в кръвта.
Каква домакиня е певицата зад камерите, обича ли да посреща гости у дома и кое е ястието, което не ѝ се получава, разберете от интервюто с Есил Дюран за Vesti.bg.
- Коя гозба свързваш с детството си?
- Траханата често присъстваше на масата за закуска, а също и царевична каша със сирене или по-скоро с домашни овнешки пръжки. Много странно, но беше много вкусно.
- Кое беше първото нещо, което сготви сама?
- Мисля, че беше една баница или тутманик. Бях в шести клас и много се фуках, че го правя.
- Обичаш ли да посрещаш гости у дома?
- Твърде често готвя за други, за да кажа, че обичам да посрещам гости или съм от хората, които прекрасно общуват със самия себе си (смеe се). Рядко ходя на гости, по-често приятелите ми идват при мен.
- Кой е най-големият ти недостатък като домакиня?
- Стремежът ми да съм перфектна. Често съм адски напрегната и изнервена от приготовленията. Иска ми се да не приемам това като ангажимент и да се наслаждавам повече на вечерята и приятните разговори.
- Кажи ни рецептата за любимата ти бърза и вкусна закуска?
- Любимата ми закуска е две яйца на очи с малко добавена варена шунка и два-три резена домат. Скромничко, но пък на мен много ми харесва и дълго време ме държи през деня.
- Храната, която обичаш, но не си позволяваш често, е...
- Обичам всякакви баници, спагети, пици и турските им разновидности, но гледам да се ограничавам до един-два пъти в месеца. Обожавам една малинова торта и като ми писне много изяждам две парчета и грейвам цялата.
- А кое е ястието, което не би опитала втори път...
- Преди години бях в екип с филипинци и те често сервираха супа от съсирена кръв. Няма по-странно нещо за ядене. Опитах веднъж, но не бих повторила.
- В "Черешката на тортата" най-трудно ти беше...
- Доста неща всъщност ме затрудниха за моя голяма изненада. Липсата на реално време за готвене, имаше доста подробности и интервюта.
- В кухнята най-добре умееш....
- Да готвя риба. Бързо, вкусно и здравословно.
- Ястието, което не ти се получи от първия път, е...
- И все още не ми се получава пустият крем карамел, а много го обичам и трябва пак да опитам.
Вижте как се справи с готвенето Есил в "Черешката на тортата" и с какво изненада гостите си във видеото горе.
Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.
За още любопитно съдържание последвайте страницата ни в Instagram.
* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!