Още по темата

Соланж Ноулс е на корицата на новия брой на сп. Teen Vogue. Изпълнителката позира за изключително красива фотосесия, облечена в бяло.

ВИЖТЕ СНИМКИТЕ НА СОЛАНЖ ТУК

Вместо да даде интервю за списанието, сестрата на Бионсе написа писмо до по-младото си "аз".

30-годишната Соланж поглежда назад във времето, когато е била едно 15-годишно момиче с големи мечти.

"Не се поддавай на думите по твой адрес. Тийнейджърите могат да те обиждат, възрастните също го правят, като те наричат "луда", "търсеща внимание", "странна" и т.н. Ще се научиш, че това са просто думи и ти решаваш дали да им обърнеш внимание". Това е един от житейските уроци, който с времето е разбрала изпълнителката, и ѝ се иска да е знаела, когато е била по-малка. 

Соланж и Бионсе
Соланж и Бионсе Източник: Getty Images/Guliver

Друг съвет, който Соланж дава на 15-годишното си "аз", е казвай по-често благодаря на своята майка.

"Кажи ѝ, че оценяваш всичко, което прави, защото тя е била твоя пример за майка и успешна жена. Тя е разбила стереотипите за тъмнокожите жени от телевизията и списанията. Защото от нея си наследила своята независимост и сила", пише до себе си изпълнителката.

Именно семейството заема централно място в новия албум на Соланж - A seat at the table, в който тя включи запис на гласовете на родителите си като музикална интерлюдия.

1. Не се страхувай да поискаш помощ.

2. Не се поддавай на напрежението.

3. 17-ата ти година ще бъде най-тежката в живота ти. Ще пораснеш внезапно. Ще загубиш най-добрия си приятел, а малко след това самата ти ще дадеш нов живот. Ще бъдеш ужасена и много хора ще те обвиняват за избора ти да станеш майка толкова млада, но твоето решение е плод на една любов.

4. Очаква те нещо голямо, няма да е лесно, но ти обещавам, че ще си заслужава.

Соланж
Соланж Източник: Getty Images/Guliver

Това са уроците, които една успяла изпълнителка и жена иска да е знаела, когато е била по-млада, ранима и неопитна.

Думите на Соланж, които тя посвещава на самата себе си, са и съветите, които може би всеки човек е искал някой да му даде, по време на бурните тийнейджърски години.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.