Т ази седмица "Черешката на тортата" беше артистична, музикална и със спортен дух.
Певицата Мария Илиева, гимнастичката Радина Филипова, продуцентът Борко Чучков, актрисата Елена Карабойчева и журналистът Павел Владимиров показаха завидни умения в кухнята и поднесоха интересни изненади на гостите си.
В средата на седмицата изпълнителката на хита "Нека вали" посрещна звездите в лятната си къща и им приготви някои от любимите си рецепти.
Кое всъщност е ястието, което Мария Илиева прави най-добре и какви са недостатъците ѝ като дамакиня, разберете от интервюто с нея за Vesti.bg.
- Без кои подправки не можете в кухнята?
- Без най-основните - сол, пипер и щипка любов за всяко ястие.
- За кого беше първата вечеря, която приготвихте сама?
- За майка ми. Бях в първи клас и я изненадах с пържена риба, която бащата на моя съученичка беше уловил. Той ми даде указания как да я приготвя и успях. Още помня вълнението, което предизвиках.
- Кое е ястието, което Ви се получава най-добре?
- Майстор съм на палачинките :)
- Готвите, защото...
- …обичам да експериментирам.
- Каква е рецептата за най-бързата и вкусна закуска?
- Бъркани яйца със сирене в масло. Сервират се с препечени филийки хляб и гарнитура от краставици.
- Слабостите Ви като домакиня са…
- Нямам време да развивам кулинарни умения.
- Храната, която обожавате, но не си позволявате често, е....
- Всякакви видове десерти.
- Има ли нещо, което не можете да сготвите?
- Твърде много неща, за съжаление (смее се)
- При кого от участниците в "Черешката на тортата" Ви хареса най-много?
- При всички беше много приятно и вкусно. Бяхме една прекрасна компания от забавни и интелигентни хора.
- Какво най-често готвите на любимия човек до Вас?
- Напоследък пасирам бебешки пюрета от плодове и зеленчуци :)
Вижте как се справи певицата Мария Илиева с готвенето в предаването "Черешката на тортата" във видеото горе.
Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.
За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.
* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!