Само добро настроение: Ето какво да очаква всяка зодия през август?
Източник: iStock/Getty Images
0

А вгуст ще бъде месец, в който много знаци ще се обърнат към себе си и ще мислят за това, което им предстои.

  • Овен

Пълнолунието във Водолей на 19 август осветява желанията на сърцето ви, особено ако се чувствате разочаровани или безцелни. Позволете на тази светлина да ви води към това, което е наистина важно. Това може да е моментът да дадете приоритет на личния си живот пред хиперпродуктивния си начин на работа.

Независимо от това, в края на месеца ще ви бъде напомнено за вашите отговорности и задължения, но ще почувствате, че отново сте на прав път, готови да организирате календара си и да възприемете нова рутина.

Източник: iStock/Getty Images
  • Телец

Няма място като дома, което може да бъде вашата мантра за първите няколко седмици от месеца.

В средата на месеца егото ви може да се развихри. Дайте му изход да изразете себе си чрез писане, изкуство, приключения на открито или състезания. Освен това ще можете да видите някои нови хоризонти, което прави това чудесно време да си представите какво е възможно в кариерата ви. Мечтайте много и вярвайте, че творческият процес се случва за вас. Доверете се на себе си, за да предприемете следващите стъпки към вашата цел.

  • Близнаци

Ще откриете, че мислите за по-прости времена и ще получите шанс да се свържете отново със семейните си корени и спомени от детството. Може да откриете, че прелиствате стари семейни албуми със снимки или преразглеждате родния си град. Това е време за обръщане навътре, подхранване на минали мечти и повторно свързване с отдавна забравени цели.

Краят на месеца предлага възможност за възстановяване на разрушени отношения, както приятелски и семейни, така и романтични. Помислете какво е наистина важно за вас.

  • Рак

Този месец сте изправени пред много възможности, така че това е период на проницателност, за да определите кои са най-подходящи за вашите цели и желания. Използвайте това време, за да оцените възможностите си и да направите правилния избор за вас.

Вашият визионерски дух ще бъде събуден и ще ви вдъхнови да се съсредоточите върху финансовата си грамотност. Възползвайте се от тази възможност, за да научите нещо ново, защото знанието е сила и може да доведе до нова възможност за печалба.

Когато Слънцето влезе в Дева на 22 август, то разчиства всяка мъгла от объркване, която може да сте имали по-рано през месеца.

Източник: iStock/Getty Images
  • Лъв

Тази година бележи периода на жънене на това, което сте посяли, което означава, че можете да приемете благословии като награда за вашите неуморни усилия и да управлявате предизвикателствата, произтичащи от миналото. Този месец слънцето ви огрява благосклонно, така че не се крийте в сенките. Целта на вашата душа е да изразите себе си, а вашите творчески таланти са средството, чрез което го правите.

В средата на месеца романтичният ви живот ще достигне своя връх. Може да получите изненада или подарък от партньора си, който ще ви помогне да се почувствате видени и разпознати такива, каквито наистина сте.

  • Дева

Този период ви насърчава да помислите върху чувството си за идентичност и как вашето външно изражение предава най-съкровената ви реалност. От практическа гледна точка помислете два пъти, преди драстично да промените външния си вид или поведението си. Решенията, взети през този период, може да изглеждат несигурни, така че имайте предвид, че мислите ви може да се променят.

Приемете промените и възможностите, които идват по пътя ви, и се доверете на способността си да се справите с тях.

  • Везни

Везните постоянно търсят баланса, претеглят решенията и изчисляват плюсовете и минусите. От всички признаци вашият е по-склонен да съжалява, защото животът ви е постоянен баланс между вас и другите.

Посветете този месец на „новото си аз“, независимо дали пазарувате основни неща за гардероба или ремонтирате стая в дома си. Вашето око за цвят и избрана естетика ще бъде особено остро през първите три дни от месеца, така че е идеално време за покупка.

Също така е време да рекламирате себе си и да достигнете до нови аудитории. Вие се позиционирате като водач за другите - лидер във вашата област. Бъдете смели в разговорите, особено на 18 август.

  • Скорпион

Ретрограден Меркурий на 4 август ви въвежда в триседмично пътуване на балансиране на минали, настоящи и бъдещи желания. Този период може да се почувства интензивен, така че смятайте това за месец за практикуване на внимание. Ангажирайте се с тази практика, за да се ориентирате в големи промени.

Това е идеално време за търсене на нови възможности или за започване на нова кариера. Новолунието в Лъв на 4 август служи като напомняне, че горенето е индикация, че нещо трябва да се промени. Дайте си почивката, от която се нуждаете, и се дръжте съответно.

Източник: iStock/Getty Images
  • Стрелец

Този месец акцентът ще е върху сърцето ви.

Не се ли чувствате най-свободни, когато следвате сърцето си? Най-сигурният начин да разберете, че сте в тон с неговия „ритъм“ е чувството ви за ентусиазъм, независимо от темата.

Прегърнете това свежо начало, за да възродите страстите си и да преследвате нови възможности. Използвайте това време, за да придобиете представа и да се поучите от миналото си, но избягвайте да затъвате в съжаления.

Пълнолунието в знака Водолей на 19 август подчертава социалните ви връзки, така че не е изключена нова любов. Запомнете, просто следвайте сърцето си.

  • Козирог

Този месец, когато става въпрос за преследване на нещо, връзка, покупка на къща или кола, или работа, вместо да хабите енергия в преследване, оставете нещата да потекат към вас. Положете малко усилия, след това се отпуснете и се доверете на процеса.

Разширете хоризонтите си, като започнете нова книга, запишете се на семинар или летен курс. Това е отлично време да изчистите ежедневието си и да възприемете здравословни навици, а вашият партньор може да бъде голяма подкрепа в това. Прекарвайте възможно най-много време заедно и научете нещо ново един за друг.

  • Водолей

Връзките могат да преминат през тестове и изпитания, особено около Пълнолунието във Водолей на 19 август. Меркурий става ретрограден на 4 август, което прави комуникационните недоразумения ежедневие. Останете присъстващи и отдадени по време на всяка буря и ще видите блясък на дъгата, докато светлината на разбирането блести дори през най-предизвикателните обстоятелства, особено когато става дума за любовни взаимоотношения.

В края на месеца ще се почувствате сякаш е свален товар от гърба ви. Навлизате в рутина, срещате се с нови хора и се свързвате отново с приятели, завръщащи се от своите приключения.

  • Риба

Вие сте движени от невидими вълни от енергия и вибрации около вас. Забелязвате чувствата на другите и астрологичните промени, които оцветяват нашите преживявания.

Ще се свържете с някои хора от миналото си, както по отношение на работата, така и в любовните отношения.

Тъй като Меркурий завършва своето ретроградно пътуване, краят на месеца е подходящо време да се освободите и да изчистите физическото и психическото си пространство.

Не пропускайте най-важните новини - последвайте ни в Google News Showcase

Коментари 0
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

Две баби си говорят: -Гицка си купила крем за подмладяване. Сега пощаджията не иска да и дава пенсията.
Прочети целия
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни
Германският канцлер Олаф Шолц.

Олаф Шолц отхвърли възможността Германия да предостави на Украйна оръжия с голям обсег

Свят Преди 3 часа

САЩ, Великобритания и Франция са изпратили на Украйна крилати ракети с обсег до 300 км.

Снимката е илюстративна

Заради неочакван сняг: Спешно свалят от планинските пасища кравите в Тирол

Свят Преди 3 часа

Това е типична практика в отглеждането на животните в района

Снимката е илюстративна

Изтеглят поразен от хутите гръцки танкер от бреговете на Йемен

Свят Преди 6 часа

Плаващият под гръцки флаг кораб „Сунион“ се изтегля на север под военен ескорт.

,

„Пикът тепърва предстои“: Бурята „Борис“ опустошава Източна и Централна Европа

Свят Преди 6 часа

Австрия, Чешката република, Унгария, Румъния и Словакия са засегнати от силни ветрове и необичайно силни дъждове

Вигенин: Докато Борисов ръководи ГЕРБ, няма как БСП да взаимодейства с нея

Вигенин: Докато Борисов ръководи ГЕРБ, няма как БСП да взаимодейства с нея

България Преди 6 часа

Никой не може да подчини левицата и да трупа дивиденти на неин гръб, каза още той

Снимката е илюстративна

Тежки наводнения в Румъния, Чехия и Полша, има жертви (ВИДЕО+СНИМКИ)

Свят Преди 7 часа

Прекъснати са пътища и са спрени влакове

Михаил Константинов

Проф. Константинов: Между 6 и 8 партии ще влязат в НС

България Преди 7 часа

Разумно е коалицията около Доган да получи членове на СИК, за да се успокоят страстите, допълни математикът

Марин Льо Пен призова за нови парламентарни избори във Франция през 2025 г.

Марин Льо Пен призова за нови парламентарни избори във Франция през 2025 г.

Свят Преди 8 часа

Френският президент заяви, че няма намерение да разпуска новия парламент преди края на президентския му мандат

.

Игри на волята” 6 започва тази вечер по NOVA

Любопитно Преди 8 часа

Психолози, циркови артисти, актьори, инфлуенсъри, спортисти и музикални артисти влизат в битката за 100 000 лева

Доналд Тръмп: Глас за Харис е глас за война с Русия

Доналд Тръмп: Глас за Харис е глас за война с Русия

Свят Преди 8 часа

Републиканецът предупреди и, че подкрепа за нея ще значи връщане на наборната военна служба в САЩ

,

Голям пожар над Созопол, евакуират хора

България Преди 8 часа

Наложила се е евакуация на хора от близкия хипермаркет

МиГ-29

Полша обмисля предоставянето на МиГ-29 на Украйна

Свят Преди 9 часа

По време на посещение в Киев Сикорски подчерта, че Украйна се нуждае от допълнителни самолети, за да защитава небето си

Колегите на загиналите пилоти: Орлите не умират, те отлитат! Светъл да е вечният ви полет български орли!

Колегите на загиналите пилоти: Орлите не умират, те отлитат! Светъл да е вечният ви полет български орли!

България Преди 9 часа

Колегите на загиналите пилоти от 12-та авиационна база- Долна Митрополия се сбогуваха с тях

о

Байдън и Стармър: Няма разрешение Киев да използва далекобойни оръжия срещу Русия

Свят Преди 9 часа

Лидерите на Съединените щати и Великобритания се срещнаха в Белия дом

Принц Хаакон и съпругата му Мете-Марит

Синът на норвежката престолонаследница отново е арестуван от полицията

Свят Преди 9 часа

Хойби беше арестуван и на 4 август след скандал в апартамент в Осло

Кирил Петков

Петков: Споразумението между РСМ и Европа не трябва да се пипа

България Преди 9 часа

Подробности може да прочетете в следващите редове