Р умяна Димитрова напусна завинаги Hell’s Kitchen България.
34-годишната Румяна е от Балчик. Главен готвач в курорта „Албена“. Себе си описва като наблюдателен и прецизен човек. Кулинарната ѝ мечта е да стане топ готвач.
В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ КОИ СА УЧАСТНИЦИТЕ В СЕЗОН 3
За какво съжалява, за научените уроци от Кухнята на Ада, както и още за преживяното в кулинарното риалити, научете от интервюто с Румяна за Vesti.bg.
Как ще опишете участието си в "Кухнята на Ада"?
- За мен участието ми в Hell’s Kitchen беше едно уникално, невероятно преживяване с много емоции.
2. Съжалявате ли, че излязохте толкова рано?
- Наистина малко съжалявам, че толкова рано напуснах шоуто, но човек се учи от грешките си. Точно така гледам на участието си.
3. Кой е най-ценният урок, който научихте от шеф Ангелов?
- Научих много от участието си в Hell’s Kitchen. Но най-важното, което шеф Ангелов ми показа, e че трябва да съм по уверена и концентрирана.
4. Бихте ли променила нещо в участието си, ако можехте да върнете времето назад?
- Ако можех да върна времето назад, щях да се представя определено по-различно. Щях вече да съм свикнала със стреса в шоуто, да разгърна потенциала си, който не успях да покажа.
Какво Ви мотивира да се запишеш за участие в Hell's Kitchen?
- Това, което ме мотивира да се запиша за участие бяха синът ми, адреналинът и шеф Ангелов. Аз харесвам предаването, това беше най-голямата ми мотивация.
6. Кой момент ви беше най-труден?
- Да изляза пред шеф Ангелов. Уникален човек.
7. С какви емоции напускаш предаването?
- Щастлива съм че излязох от АДА (смее се). Най-хубавото, което ми се е случвало в живота, е да бъда един от участниците в Hell's Kitchen.
8. Има ли нещо, което не успяхте да покажете в шоуто?
- Да, не успях да покажа, че аз мога да се боря, за да остана до край.
9. Ще продължите ли да се занимавате с кулинария от тук нататък?
- Да, ще продължа да се занимавам с кулинария и ще надграждам себе си с нови предизвикателства.
10. Коя е думата, която описва най-точно преживяното в Hell’s Kitchen?
- Адреналин.
11. Какви качества трябва да притежава победителят в Hell’s Kitchen и кой е вашият фаворит?
- Победителят в това кулинарно състезание трябва да има завидна практика, креативност, страст, екипен дух. Да умее да взима бързи решения, да може да приема критика конструктивно. Да е уверен, упорит, отговорен и лидер. За мен фаворитите на този сезон са двама - Полина и Георги. Те заслужават да са на финал и нека най-добрият да спечели.
Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.
За още любопитно съдържание от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!