А вокадото се отглежда и бере през цялата година и е съществен компонент във всяка закуска.
Тази рецепта комбинира авокадото с маринована сьомга върху багета.
Вижте продуктите за тази австралийска рецепта:
ФИЛЕ ОТ СЬОМГА - 1 БРОЙ
ЦВЕКЛО - 4 броя
МОРСКА СОЛ - 300 гр.
ЗАХАР
КОПЪР
ВОДКА
МАРИНАТАТА ДА ПРЕСТОИ 24 часа
АВОКАДО - 1 брой
ЛИМОНОВ СОК
СОЛ
ЧЕРЕН ПИПЕР
БАГЕТА СЪС СЕМЕНА - 1 брой
Още интересни видеа вижте в канала на Vbox7 Try This.
* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!