Д ве седмици преди големия финал Ралица напусна завинаги Hell's Kitchen. Това се случи след тежка вечерна резервация, в която липсата на комуникация и огромното напрежение между нея и Светлана на станция "Месо и риба" изиграха лоша шега и за двете.
"Рали, добър готвач си. Има много енергия в теб, но трябва да я насочваш в правилната посока, иначе ще те унищожи", с тези думи шеф Ангелов се раздели с Ралица на крачка от финала.
За нея участието в предаването остава едно голямо изпитание, в което най-трудното са били изолацията и раздялата с близките.
Какво сподели Ралица след отпадането ѝ от кулинарната надпревара вижте в интервюто с нея за Vesti.bg.
- Ралица, съжаляваш ли, че излезе от предаването на косъм от финала?
- Не, тъй като след тъмните дебри в "Кухнята на Ада", пред мен стои широко отворената врата на светлото бъдеще! Излизам от една истинска кулинарна академия с думите "Ти си наистина добър готвач, Ралица!". Това не просто е комплимент, а връчена диплома с титла, дадена от шеф Ангелов!
- Кой е най-ценният урок, който успя да научиш от него по време на участието ти в шоуто?
- Ако наричаш себе си перфекционист, трябва да си готов да понесеш критика, за да може да я превърнеш в съвършенство.
- Ако можеш да върнеш времето назад и да промениш нещо, какво ще е то?
- Хората, които се връщат назад и променят неща, не са доволни от резултата днес. А аз съм изключително доволна. Смятам, че пътя, който изминах в Hell’s Kitchen, бе тежък и дълъг, но изключително ценен, тъй като кулинарните ми умения и познания скочиха с 10 нива нагоре!
- Защо реши да участваш в предаването?
- За готвач с моя 4-годишен опит е мечта да бъдеш одобрен за участие. Самото шоу бе едно невероятно изживяване, тъй като е постоянно изпитание на умения, характер и дух. За мен в България има само един готвач, от когото исках да се уча, и това е шеф Виктор Ангелов. Мечтата ми се сбъдна, имах възможността да бъда негова ученичка!
- С какво предаването се оказа по-различно от очакванията ти?
- Показа ми, че очакванията никога не трябва да са лимитирани и винаги трябва да си готов за неочакваното.
- Кое ти беше най-трудно в "Адската кухня"?
- Това, че бяхме изолирани от най-любимите за нас хора - семейството!
- Трудно ли е да си отборен играч? Твоите съотборници като че ли не ти се доверяваха лесно.
- Доверието е нещо изключително ценно и не бива да се дава лесно особено когато се състезаваш за 100 000 лв. и договор с шеф Ангелов. Обикновено недоверието се ражда, когото се замислим ние самите какво "бихме направили" в дадена ситуация. Смесете съставките на съмненията и страха с непознат човек и ето първокачествена рецепта за "недоверие".
- Какво не успя да покажеш в шоуто?
- Себе си, истинската Ралица!
- Би ли участвала отново в Hell’s Kitchen?
- Защо не, ако има човек който да обича да си играе с огъня, то това съм аз.
- Кой е фаворитът ти сред участниците?
- Никола.
- Ще продължиш ли да се занимаваш с кулинария от тук нататък?
- Набраната скорост, която успях да задържа след излизането си, не може да бъде лесно удържана. Сега повече от всякога искам да готвя!
- Ако трябва да опишеш преживяното в Hell’s Kitchen с една дума, коя ще е тя?
- Изпитание.
Пропуснатите епизоди на Hell’s Kitchen може да гледате в NOVA PLAY.
Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.
За още любопитно съдържание от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!