Пощенска банка получи 7 отличия от престижните награди за най-добър работодател в България – Career Show Awards 2024
Източник: Пощенска банка
0

П ощенска банка затвърди позицията си на един от най-добрите работодатели в България, спечелвайки 7 отличия от престижните Career Show Awards 2024. Успехите на банката са признание за нейната последователна иновативна стратегия за развитие и управление на работодателската марка с фокус върху успешното внедряване на технологии, базирани на изкуствения интелект, виртуалната и добавената реалност за цялостно позитивно, силно персонализирано и геймифицирано преживяване на кандидатите и служителите.

Финансовата институция отново е сред големите победители във водещите награди за топ работодатели у нас след като през 2023 г. спечели общо 4 златни отличия. През 2024 г. компанията получава златната награда за „Най-добър работодател" в секторите „Банкиране“ и „Финанси“ за втора поредна година, след като миналата година беше отличена в същите категории за устойчивата си работодателска политика, ефективност и креативни решения. Последователността на призовете за Пощенска банка потвърждава успешната ѝ стратегия за предоставяне на изключително иновативни и силно технологични HR решения както за настоящите, така и за бъдещите служители на компанията.

Пощенска банка заслужи златната награда и в категориите „Интеграция на нови технологии“ и „Иновации в обучението на служители“, където новаторският ѝ подход за дигитализация на различни HR процеси получи висока оценка. Като част от ключовите проекти в обучението на служителите е и първата в България академия за жестов език за банкови служители „Beyond Sound“, в която финансовите експерти на банката се обучават да обслужват с лекота клиенти, използващи този начин на общуване.

„Щастливи сме, че сме сред най-високо оценените и желани работодатели у нас. Да си сред най-добрите обаче е не само престижно, но и отговорно. Получените награди са изключително ценни за нас, защото са поредно доказателство за нашата отдаденост да бъдем топ работодател. Радваме се, че журито е оценило усилията, които полагаме ежедневно, за да изградим мотивираща работна среда за нашите вече над 3500 служители. Най-добрите работодатели създават култура, стимулираща високи резултати и вдъхновяваща служителите да се движат напред, затова сме доволни, че достойно отстояваме водещата си позиция сред тях. В Пощенска банка вярваме, че хората са в основата на нашия успех – те въплъщават корпоративната ни култура и ценности. Благодарение на техния талант продължаваме да вървим смело напред. Стремим се не само да привличаме, но и да развиваме и задържаме най-добрите професионалисти, които споделят нашата визия за просперитет“, коментират от Пощенска банка.

Компанията е отличена още в категорията „Стажантска програма“, за атрактивните възможности, които банката предоставя на младите хора за придобиване на ценен практически опит в реална среда, както и в категорията „Иновации в подбора на кадри“ за въведените иновативни и креативни решения за положителен и ангажиращ процес по привличане на таланти с помощта на AI асистенти с фокус върху уменията на кандидатите. Финансовата институция е отличена и в категорията „Използване на технологии в HR“ за проектите си с фокус върху интегрирането на система от съвременни дигитални решения, включително изкуствен интелект, геймификация, VR и AR технологии, за непрекъснатото подобряване на преживяването на кандидатите и настоящите служители, насърчавайки тяхната ангажираност.

„Нашите стратегически проекти, с акцент върху изкуствения интелект, виртуалната и добавената реалност, надграждат процесите по привличане на таланти, онбординг, обучение и развитие. С тях добавяме нови форми на персонализация и създаваме интерактивна среда за лесно, бързо и забавно учене, като постигаме атрактивна геймификация на работодателския бранд и корпоративната култура за по-добър синхрон с нашите кандидати и служители. Ние сме първата банка на пазара в България с AI Story Builder за кандидатстване на база умения в духа на актуалните световни тенденции, както и една от първите в страната с AI асистенти на кариерния ни сайт, сред които „AI CV Assistant“, който помага за по-ефективно CV с персонални съвети за подобрение, и „AI Interview Trainer“, който подготвя за успешно интервю с реалистична симулация и предложения за по-добри отговори“, допълват още от банката.

Отличията от Career Show Awards са поредното признание за успехите на Пощенска банка като водещ работодател, който осигурява модерна и подкрепяща работна среда, съчетаваща иновации и грижа за служителите. Благодарение на изключителните си HR практики през 2024 г. Пощенска банка за втора поредна година е сертифицирана и за „Топ работодател” (Top Employer) от международния независим институт Top Employers Institute.

Career Show Awards са водещи награди за най-добър работодател на България, които отличават най-добрите и успешни практики в привличането, задържането и развитието на служителите. В шестото издание на конкурса тази година за отличие се съревноваваха над 100 компании и бяха подадени над 400 кандидатури от български и международни компании. Призьорите в Career Show Awards 2024 бяха определени от престижно жури, съставено от доказани експерти с дългогодишен опит от различни сфери на бизнеса, HR и обществения живот.

Повече информация за предимствата на Пощенска банка като водещ работодател, както и за свободните позиции може да бъде открита на кариерния ѝ сайт: https://careers.postbank.bg/.

Коментари 0
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

Психотерапевт съветва пациент: - Вечер като влезете в спалнята, оставяте на вън всичките си неприятности. - Докторе, мислите ли, че жена ми ще се съгласи…
Прочети целия
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни
<p>Откриха марихуана за милиони левове в къща в Бургаско (ВИДЕО)</p>

Марихуана за над 7 млн. лв. откриха полицаи в Бургаско (ВИДЕО)

България Преди 15 минути

Задържан е собственикът на имота, където са намерени растенията

Акции на МВР срещу купения вот в няколко области у нас, над 20 задържани

Акции на МВР срещу купения вот в няколко области у нас, над 20 задържани

България Преди 21 минути

Претърсени са частни адреси, магазини, заведения, лихвари и др.

<p>Разкритие: Повечето тропически бури са радиоактивни&nbsp;</p>

Модернизиран шпионски самолет от Студената война показва, че повечето тропически бури са радиоактивни

Любопитно Преди 57 минути

През последните три десетилетия учените откриха, че гръмотевичните бури имат способността да създават гама-лъчи

<p>Скандалните &quot;Отчаяни съпруги&quot; навършиха 20 години</p>

Мрачната комедия със скандални тайни "Отчаяни съпруги" стана на 20 години

Преди 1 час

„Мисля, че може би еволюцията на Бри беше по-забележима, защото тя беше толкова стегната, когато я срещнахме за пръв път“, казва дизайнерката на костюми Катрин Адер

<p>Схеми за милиони: Разпитват директора на смолянския драматичен театър</p>

Схеми за милиони левове: Полицията в Пловдив разпитва директора на смолянския драматичен театър

България Преди 1 час

Разпитът е във връзка с разследването за фиктивни назначения в театрите в Разград и Смолян, и за източване на бюджета на Министерството на културата

<p>Въпреки предупрежденията:&nbsp;Грузия прие закон, ограничаващ правата на ЛГБТИ общността</p>

Грузия прие закон за семейните ценности, ограничаващ правата на ЛГБТИ общността

Свят Преди 1 час

Това става ден, след като президентът на страната отказа да подпише законопроекта

<p>Болезнена загуба за Украйна (СНИМКИ/ВИДЕО)</p>

След 4 неуспешни опита: Русия превзе Угледар

Свят Преди 2 часа

Снимки показват руския трикольор и съветското знаме на победата, развяващи се на няколко високи сгради в миньорския град

Снимката е архивна

Русия хвърли „бащата на всички бомби“ в Украйна

Свят Преди 2 часа

Проукраински канал в Telegram сподели видеото, но заяви, че използването на толкова мощен експлозив е лъжа

<p>Този ход на Украйна&nbsp;ще отслаби значително възможностите на руската армия</p>

Украйна порази руски радар с голям обсег

Свят Преди 2 часа

Това ще позволи на Киев да използва ефикасно крилатите ракети "Сторм Шадоу" и "СКАЛП-ЕГ" за нови мисии

Иранските летища възобновиха полетите

Иранските летища възобновиха полетите

Свят Преди 2 часа

Това става след кратко прекъсване, вследствие на ракетното нападение срещу Израел

България и САЩ разширяват споразумението за сътрудничество в енергетиката

България и САЩ разширяват споразумението за сътрудничество в енергетиката

България Преди 2 часа

Енергийният министър Владимир Малинов се срещна с помощник държавния секретар по въпросите на енергийните ресурси Джефри Паят

Джейхан Ибрямов е арестуван по разследване за купуване на гласове

Джейхан Ибрямов е арестуван по разследване за купуване на гласове

България Преди 2 часа

Това потвърди адвокатът на кандидат-депутата

<p>Местят тленните останки на Марадона</p>

Местят в мавзолей тленните останки на Диего Марадона

Свят Преди 3 часа

Осем души, включително лекари и медицински сестри, ще бъдат изправени пред съда за смъртта му

Огромно слънчево изригване насочено към Земята

Огромно слънчево изригване насочено към Земята

Любопитно Преди 3 часа

Изригването достигна X7.1 – второто най-мощно изригване от текущия слънчев цикъл

77-годишен мъж прегази съпругата си, тя загина на място

77-годишен мъж прегази съпругата си, тя загина на място

България Преди 3 часа

Инцидентът е станал при неправилна маневра на заден ход по черен път

<p>Нови обвинения срещу Тръмп</p>

"Изтъкано от лъжи" и "противоконституционно": Нови обвинения срещу Тръмп

Свят Преди 3 часа

Прокурори твърдят, че Тръмп е участвал в "престъпни усилия" за отмяна на резултатите от изборите през 2020 г.