В австрийската кухня има нещо повече от шницели и сладкиши.
Залцбургското бирено месо (Salzburger Bierfleisch) е друг традиционен австрийски фаворит, който е приготвен най-вече със свинско месо.
Тази рецепта с телешко месо е четири порции.
Моркови
Праз лук
Целина
Лук
Свинска мас - 15 гр.
Бекон - 75 гр.
Плодове от хвойна - ½ супена лъжица
Кимион - ½ супена лъжица
Черен пипер - 1 супена лъжица
Дафинов лист
Морска сол - ½ супена лъжица
Риган - 1 супени лъжици
Бульон от свареното месо - 625 мл.
Тъмна бира - 500 мл.
Хляб - 1 филийка
Кориандър - 25 гр.
Телешко - 600 гр.
Оставя се за през нощта
Още интересни рецепти можете да намерите в канала на Vbox7 Try This
Ястието, включващо един от най-опасните плодове
Интересна колумбийска рецепта с пържени банани
Това индийско ястие е създадено във Великобритания
Свински гърди със салата от миди, рецепта от Франция
* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!