След като беше на крачка доброволно да напусне Hell’s Kitchen заради пререканията си с темпераментния Димитър, футболният фен Галин Нинов реши да остане и да продължи да се бори за победата в най-горещото кулинарно риалити. Поредица от грешки и разочарования от страна на опитния кулинар Галин пък му костваха куртката.
Седмичният мастърклас в Кухнята на Ада предостави на Сините уникалната възможност да се учат от главния шеф в световноизвестната кулинарна школа “Дюкас” - шеф Жулиен Марсие. Пътешествието из френската гурме кухня се оказа изключително успешно за почти всички в мъжкия отбор. Шеф Ангелов нямаше друг избор, освен да награди с имунитет цели двама от техните представители - готварската енциклопедия Георги и един от фаворитите на Златните - Чоткин. Димитър от своя страна допусна най-много грешки и се озова с оранжева престилка и номинация.
Вечерната резервация хвърли кандидатите за титлата “Най-добър готвач на България” в поредно изненадващо предизвикателство - новото пролетно меню на шеф Виктор Ангелов. След като Димитър успешно защити куртката си по време на “Предизвикателството на Шефа”, двете кухни бяха предвождани от сладкарката-шампион Стефани и една от лидерките на Червените - Царина, която пое юздите във вражеската територия на Сините.
Пролетните ястия се оказаха трудна задача и за двата лагера, като грешките валяха от всички страни, а гостите на Hell’s Kitchen останаха с празни стомаси. Най-много неправилни стъпки направиха отличничката Никол и ветеранът Галин, заради които отборите не успяха да издадат нито една поръчка. Колебливото представяне на Галин през последните няколко седмици се оказа ключово и той се прости с мечтата си мечтата си за голямата награда от 100 000 лв.
Утре в Кухнята на Ада ситуацията ще стане по-хлъзгава от всякога, а на шеф Виктор Ангелов ще му се наложи да яде някои от най-екзотичните морски дарове в света. Не пропускайте премиерния епизод на Hell’s Kitchen 6 на 4 април от 20:00 ч. по NOVA.
Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok. Гледайте подкаста “Кухнята след Ада” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.
* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!