Т ази седмица обичаната певица Николина Чакърдъкова заменя народната носия с готварска престилка и посреща гостите си в „Черешката на тортата“ на място, „построено специално за любими хора и лични гости“.
Какво в предаването я е притеснило най-много и чии ястия обича най-много певицата, ще разберете в ексклузивното блиц интервю за Vesti.bg.
За първи път сготвих като млада булка - фрикасе с пиле.
В кухнята никога не ми се получава торта.
Ястието, на което никога не мога да устоя е капама.
Сутрин обичам да си хапвам… Сутрин не обичам да ям.
Ястието, което ми се получава най-добре, е баница, капама и още много, много други неща.
Докато готвя, не мога без да гледам телевизия.
От хората, които познавам, най-вкусно готви моят приятел Благой Москов.
Рецептата за любимия ми десерт е ябълков щрудел с глазура.
Обичам да готвя, защото ми доставя удоволствие, особено когато е за любими хора.
В „Черешката на тортата“ най-много се притеснявах дали ще ми стане телешкото.
Тайната на добрия домакин е да прави винаги всичко с много любов и желание!
Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.
За още любопитно съдържание от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!