Ш еф Виктор Ангелов е най-важната фигура в кулинарното състезание за професионални готвачи Hell’s Kitchen България. Той е учител и ментор на 18-те кандидати за титлата „Топ готвач“ и през следващите три месеца трябва да развие качествата и уменията, които са им нужни, за да работят в най-добрата професионална кухня, каквато е Hell’s Kitchen. Това сподели продуцентът на най-горещото кулинарно шоу в българския ефир Нико Тупарев в студиото на „Здравей България“ по NOVA и добави, че създателите на Hell’s Kitchen определят Виктор Ангелов като един от най-добрите професионалисти - водещи на формата от всички страни, в които шоуто се излъчва.
Шеф Ангелов: В кухнята място за романтика няма
Статистиката показва, че не само победителите във формата, но и всички участници в него след края на шоуто се реализират изключително успешно в своята кариера. Участието на Дани Спартак и Веселина Чилева в първите два сезона на Hell’s Kitchen България им позволи да направят хипер скок в кариерите си и в момента Чилева е су шеф в международна хотелска верига, а Дани Спартак сбъдна мечтата си и вече е собственик на ресторант.
Веселина Чилева: Всеки един може да бъде победител
Дани Спартак: След участието ми в Hell’s Kitchen кариерата ми върви стремглаво нагоре
- „Виктор Ангелов приема участието си в Hell’s Kitchen като лична кауза, за да повдигне завесата пред професионалната кухня и да промени отношението на българина към тази професия. Той ръководи с желязна ръка Кухнята на ада и всеки ден в шоуто показва, че да работиш в професионална кухня е като да си в казарма - нужна е педантичност, перфектна организация, изключителна дисциплина, отборен дух и овладяване на личните емоции“, казва още Тупарев и допълва, че само когато този ред и правила са налице могат да се изпълняват вечерните поръчки бързо и в срок, и да се приготвя храна без компромис в качеството за гостите в ресторанта.
Броени дни остават до старта на третия сезон на Hell’s Kitchen България на 25 февруари, в който 18-те участници ще показват дали ще успеят да отговорят на високите изисквания на шеф Виктор Ангелов и кой от тях ще стигне до финала на шоуто.
Броени дни до третия сезон на Hell’s Kitchen България
И мъжете и жените в Кухнята на Ада показват амбиция и силни характери, готови да се бият със зъби и нокти в кулинарната надпревара за голямата награда от 100 хиляди лева и договор в ресторанта на шеф Ангелов.
На 25 февруари от 21:00 часа, само в ефира на NOVA, емоциите под налягане започват в третия сезон на Hell’s Kitchen България.
Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на Facebook страницата на предаването.
За още любопитно съдържание от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!