М ис Плеймейт 2016 г. Маги Бадер показа умения в кухнята в новия сезон на кулинарното предаване "Черешката на тортата".
Красавицата посрещна в дома си поп фолк изпълнителя Илиян, певицата Дара, писателя Константин Трендафилов и певицата и ТВ водеща Марина Кискинова.
Тя организира за гостите си пижамено парти и им приготви специалния афродизиак - пълнено авокадо.
Какво е обичала да си похапва като дете Маги и коя е най-омразната ѝ храна, разберете от интервюто с нея за Vesti.bg:
- Ароматът на коя гозба винаги свързвате с детството си?
- На мамините палачинки със сладко. Глезеше ни всеки уикенд с тях. Сега и аз ги правя, но моите са протеинови палачинки – без никакви калории.
- Коя е любимата Ви подправка – тази, която Ви вдъхновява най-много?
- Обожавам канела. Имам чувството, че мога да я слагам навсякъде и във всички ястия (смее се).
- Каква храна никога няма да Ви омръзне да готвите?
- Честно казано, не съм много по готвенето вкъщи, но никога няма да ми омръзне да приготвям морска храна.
- Кое а най-екзотичното ястие, което сте опитвали някъде?
- Пържен скакалец. Може да звучи гадничко, но е супер вкусно. Жалко, че не се сетих по-рано, за да го приготвя в "Черешката на тортата". Тогава вече щяха всички да ми дадат само десетки.
- А коя е най-омразната Ви храна?
- Мразя джинджифил. Само като го помириша, цялата настръхвам. Ако някой не ме харесва, знае как да подходи с джинджифила (смее се).
- Нека дадем на нашите читатели най-мързеливата и бърза рецепта, която винаги става:
- Киноа със зеленчуци.
Необходимите продукти са:
200 г киноа
100 г печурки или други гъби
1 тиквичка
1 червена чушка
1 зелена чушка
1 глава червен лук
зехтин или олио
черен пипер на вкус
сол на вкус
2-3 стръкчета прясна мента
Метод на приготвяне:
Най-напред се измива, а след това се вари в подсолена вода, като съотношението киноа-вода е 1:2. Киноата се сварява бързо, за около 15 минути. След това я оставете настрана да поизстине.
Лука нарежете на две, а след това на филийки. Гъбите също нарежете на филийки. Тиквичките и чушките на малки кубчета.
Загрейте мазнина в дълбок тиган и задушете лука с малко вода. Постепенно добавете чушките, тиквичката и накрая гъбите. Овкусете със сол и пипер и оставете зеленчуците да се задушат за 10 минути под капак.
Накрая добавете сварената киноа, разбъркайте и оставете ястието на котлона за още 1-2 минути. И всичко е готово за максимум 30 минути. Бон апети!
Как се справи Маги с готвенето, вижте във видеото горе.
За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.
* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!