Още по темата

"До момента в "Като две капки вода" ми се наложи да пея на четири езика - арабски, английски, френски, а сега и на испански", разказа Коцето Калки по време на гостуване "Събуди се" в компанията на Башар Рахал и Ваня Джаферович.

Певецът добави, че в новото му амплоа на Gipsy Kings ще трябва да пее и танцува еднакво добре, а характерният глас на образа може да бъде придобит само след "четиридневен купон".

Как Люси Дяковска се превърна в Лили Иванова
 
Първият спортист в историята на шоуто - Ваня Джаферович, получи специален подарък за рождения си ден от екипа, който го превърна в блондинка с перука и пожелание за друг забавен женски образ.

 

"От дете мечтая да се появя на голямата сцена, да се срещна с публиката. Не съм певец, но се опитвам да представям образите по позитивен начин. За Backstreet Boys ще трябва да пея едновременно гласовете на петима души", разказа рожденикът, ден преди лайва в понеделник вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Двамата с Коцето Калки се пошегуваха, че не е изключено да се сродят, тъй като децата им се забавляват чудесно зад кулисите на шоуто.

"Имам история с песента на Джо Кокър, освен това съм израснал с този изпълнител", загатна актьорът Башар Рахал, който ще изпълни една от най-любовните песни на всички времена - You are so beautiful.
 
Тримата участници в пети сезон на шоуто за преобразявания признаха, че сюблимният момент в подготовката идва със завършения грим, когато човек трудно може да познае самия себе си.

В понеделник вечер звездите в "Като две капки вода" отново ще превземат сцената с ярки образи и световни парчета. ДесиСлава ще влезе в обувките на поп иконата Шер, а Михаела Маринова бъде усмихнатия и гласовит Бруно Марс.
 
Клавишите на рояла ще зазвучат с мелодията на November Rain за Люси Дяковска и образа на Аксел Роуз. Миро ще се потопи в балада на големия Васил Найденов, а София Джамджиева ще се развихри с рок от 80-те и групата Journey.
 
Кои ще бъдат най-запомнящите се преобразявания? Кой от участниците ще спечели първото място за вечерта и възможността да подкрепи избрана кауза? - ще разберете в понеделник вечер, от 20.00 ч., само по NOVA.

Феновете могат да си припомнят най-добрите моменти от шоуто във Vbox7.com   канала на предаването, както и на официалната "Фейсбук" страница  на „Като две капки вода”.