Д нешното кулинарно предложение е удобно за похапване навсякъде и по всяко време, а направата му не би затруднила дори най-големия мързеливец.
Необходими продукти:
100 гр. настърган твърд кашкавал
1 с. л. нарязан на ситно магданоз
½ ч. л. риган
1 жълтък
1 лист бутер тесто
Настържете кашкавала на ситно ренде и нарежете магданоза.
Смесете ги в купа и добавете ригана.
Разбийте 1-2 жълтъка с 1-2 супени лъжици вода и намажете бутер тестото с него.
Поръсете половината тесто с кашкавала и подправките и захлупете с другата половина.
Как да оформите усукани пръчици с кашкавал вижте във видеото от канала
„Да сготвим с Милена“.
Още рецепти:
Домашни еклери, които се топят в устата
* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!