Е ва Пармакова е най-младата домакиня тази седмица в предаването "Черешката на тортата". Талантливата певица приготви вкусна вечеря за звездните си гости - Николай Ишков, Йоана Захариева, Лорина Камбурова и Зафир Раджаб.
Въпреки че почти няма опит в готвенето, Ева показа завидни кулинарни умения. За своята вечер тя заложи на меню от различни кулинарни дестинации - тайландска салата, кралски скариди, пролетни ролца, Чили кон карне и десерт по южноафриканска рецепта.
Колко често готви младата изпълнителка в реалния живот и коя е храната, на която не може да устои - разберете от интервюто с нея за Vesti.bg.
- За първи път готвих..., когато бях много гладна, а нямаше никой вкъщи, който да ми сготви.
- В кухнята никога не ми се получава…да бъда подредена.
- Храната, на която никога не мога да устоя…., са бургерите.
- Обичам да готвя, защото…обичам да ям.
- Сутрин обичам да си хапвам…палачинки.
- Ястието, което ми се получава най-добре, е…пастата.
- Докато готвя, не мога без…любимия ми плейлист с музика.
- От хората, които познавам, най-вкусно готви…сестра ми.
- Рецептата за любимия ми десерт е…тайна.
- В "Черешката на тортата" най-много се притеснявах...да бъда домакин за първи път.
- Тайната на добрия домакин е…да кара хората да се чувстват като у дома си.
Как се справи Ева Пармакова с готвенето и домакинството в "Черешката на тортата" вижте във видеото горе.
Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.
За още любопитно съдържание от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!