С ледващата седмица в „Черешката на тортата“ ще се развихрят нови звездни кандидат шеф-готвачи – сценичната стихия Даниел Пеев – Дънди, театралната хала Симона Халачева, човекът-кафе Йордан Дъбов, царицата на нумерологията Милена Иванова и фолк сензацията Татяна.
Седмицата ще стартира с творческия хаос на актьора Даниел Пеев – Дънди. На варненеца, който трудно побира големия си талант в малката си софийска квартира, ще му се наложи да събере и една весела компания около масата. Изненади няма да липсват, но широката му усмивка ще стопи всякакво съмнение за уменията му край печката.
Във вторник актрисата от театър „София“ Симона Халачева ще се превъплъти в идеалната домакиня. Някои неочаквани обстоятелства обаче, ще превърнат кулинарните ѝ приключения в забавен театрален спектакъл.
Повелителят на кафето с музикално образование - Йордан Дъбов, ще се погрижи за бариста културата на гостите. Човекът, който пие между 5 и 10 чаши кафе, смайва с екстравагантни предложения като телешко с еспресо, месо от кит, чай от кафе и „кафени черешки“.
В четвъртък „Черешката на тортата“ прави директна връзка с Космоса. Топ нумерологът Милена Иванова ще сервира вселенско изобилие, в което силата на числата среща кулинарията. Тя ще посрещне гостите в дома си и ще им покаже своя личен „олтар“, където централно място заемат снимките с любимия ѝ човек – журналистa Милен Цветков.
Фолк дивата Татяна почти ще успее да конкурира дори и шеф Манчев по критика и изисквания. Зрителите са свикнали да я гледат бляскава на сцената – в пайети и брокат, и в светлините на прожекторите. Но в петък в „Черешката на тортата“ ще ви покажем една фолк певица в естествената й среда – кухнята, печката и топлината на котлоните.
Кои ще са печелившите числа в предстоящата кулинарна лотария, ще стане ясно следващата седмица от понеделник до петък от 20:00 ч. по NOVA.
Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.
* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!