Т ова ястие с рак и пармезан е традиционна чилийска гозба.
Рецептата произлиза от столицата Сантяго де Чили, а продуктите са за 4 порции.
Ето и рецептата:
Нарязан хляб - 10 филийки
Мляко - 400 мл
Месо от рак - 600 гр.
Лук- 4 глави
Чесън - 6 скилитки
Червен пипер
Риган
Кимион
Бяло вино - 200 мл
Рибена чорба - 250 мл
Масло - 25 гр
Сол
Черен пипер
Пармезан - 100 гр
Печете във фурната на 180 °C за 10-15 минути.
Как се прави класически български миш-маш
Още интересни видеа вижте в канала на Vbox7 Try This.
* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!