1

Р ождената дата казва много за човека и няма нещо, което вече да не сме научили за себе си, като сме прочели за символиката на онзи специален ден, когато сме проплакали за първи път и сме вдишали чист въздух. Но часът на нашето раждане е също толкова важен детайл и често е несправедливо пренебрегван.

Часът на раждане, освен връзката с хороскопа и разкриването на нашата зодия, говори и нещо за характера ни, така че седнете удобно, намерете своя час на раждане или часа на раждане на близки хора и вижте дали сме познали поне малко за твоя и техния характер.

Източник: iStock/Getty Images
  • 00:00 – 01:00 часа

Ако сте родени в този час, може да сте нощна птица. Мистериозни, много обичате да анализирате и често сте привлечени от неизвестното. Вашите мисли са тиха буря и винаги търсите по-дълбок смисъл във всичко.

  • 01:00 – 02:00 часа

Родените в този час обичат свободата си. Винаги търсите нещо ново и рядко се привързвате към рутината. Вашето основно мото е: "Защо не?". С вас никога не е скучно, защото сте спонтанни и винаги готови за приключения.

  • 02:00 – 03:00 часа

Ако сте родени в ранните часове на сутринта, вероятно сте интуитивен и чувствителен човек. Вашите емоции са дълбоки и имате естествена способност да четете мислите на другите хора. Често се случва да почувствате нещо точно, преди да се е случило в действителност.

  • 03:00 – 04:00 часа

Родените по това време са философи по душа. Обичате да разпитвате света и да търсите отговори на „големите въпроси“. Освен това сте много дисциплинирани и това, което сте си поставили за цел, ще го постигнете – и то без много шум и зор.

  • 04:00 – 05:00 часа

Ако това е вашият час на раждане, вие сте от хората, които обичат да се събуждат рано - както буквално, така и метафорично. Вие сте амбициозни, но по много земен начин. Имате страхотна способност да балансирате работата и личния живот.

  • 05:00 – 06:00 часа

Родените в този час са истински утринни ентусиасти. Имате невероятна енергия и разпространявате положителна енергия, където и да се появите. Оптимизмът ви е заразителен и приятелите често ви питат: „Как винаги виждате всичко толкова положително?“

  • 06:00 – 07:00 часа

Ако сте родени по това време, харесвате стабилността и сигурността. Вашето семейство и приятели са на първо място, освен това сте много отговорни. Хората ви виждат като човек, на когото могат да се доверят, и има защо – винаги сте там, когато имат най-голяма нужда от вас.

  • 07:00 – 08:00 часа

Родените в този час са истински творци. Имате изключителен талант за изкуство, независимо дали става дума за писане, рисуване или дизайн. В същото време вие ​​сте човек, който не обича да бърза, обичате бавно да се наслаждавате на живота и всичко, което той предлага.

  • 08:00 – 09:00 часа

Вашият час на раждане  разкрива, че сте естествен лидер. Хората ви уважават заради вашето самочувствие и решителност. Освен това имате страхотен инстинкт за вземане на правилни решения, което често ви води до успех.

  • 09:00 – 10:00 часа

Ако сте родени по това време, вероятно сте много социален човек, който обича да бъде заобиколен от хора. Имате удивителна способност да се свързвате с другите, а вашият хумор и чар привличат хората като магнит.

  • 10:00 – 11:00 часа

Родените в този час са много организирани и трудолюбиви. Вие сте човек, който държи нещата под контрол и рядко пропускате нещо. Способността ви да останете концентрирани дори в най-стресовите ситуации е това, което ви отличава.

  • 11:00 – 12:00 часа

Ако сте родени по това време, приключението е вашето второ име! Обичате да изследвате нови хоризонти, физически или психически. Вашият ентусиазъм за живот и нови преживявания е заразителен и често вдъхновявате другите да се присъединят към вас.

Източник: iStock/Getty Images
  • 12:00 – 13:00 часа

Родените по това време са амбициозни, но и много земни. Имате невероятна способност да балансирате работата и личния живот. Освен това държите много на целите си и работите усилено, за да ги постигнете, но никога не пренебрегвате най-близките си.

  • 13:00 – 14:00 часа

Ако сте родени в този час, вие сте перфекционист. Винаги се стремете към най-доброто, независимо дали става въпрос за работа, хоби или взаимоотношения. Понякога знаете как да бъдете най-големият си критик, но това ви кара постоянно да се подобрявате.

  • 14:00 – 15:00 часа

Родените в този период са социални пеперуди. Винаги сте заобиколени от приятели, а вашата забавна и жизнерадостна енергия привлича хората. Обичате да сте център на внимание, но също така знаете как да подкрепяте другите, когато е необходимо.

  • 15:00 – 16:00 часа

Ако сте родени в този час, вие сте човек, който обича рутината и стабилността. Вие сте надеждни и дисциплинирани и хората често ви виждат като опора в трудни моменти. Обичате да планирате предварително и рядко пропускате нещо.

  • 16:00 – 17:00 часа

Родените в този час са истински отборни играчи. Имате страхотна способност да се свързвате с другите и да работите заедно за постигане на цели. Хората ви виждат като човек, който е много състрадателен и търпелив и с удоволствие разчитат на вашите съвети.

  • 17:00 – 18:00 часа

Ако сте родени по това време, вашата енергия е най-силно изразена, когато сте заобиколени от хора, които обичате. Обичате приятните моменти със семейството и приятелите, но сте и изключително амбициозни. Винаги знаете как да балансирате работата и удоволствието.

  • 18:00 – 19:00 часа

Родените в този час са много интуитивни и емоционално интелигентни. Често знаете какво чувстват другите, преди сами да го осъзнаете. Вашата емпатия е това, което ви прави страхотен приятел, а също така имате способността да „лекувате“ души със съветите си.

  • 19:00 – 20:00 часа

Ако сте родени по това време, вашият чар и харизма са неоспорими. Обичате общуването и винаги сте сърцето на всяко парти. Вашето присъствие изпълва пространството и всички ви обичат за вашата топла и приятелска енергия.

  • 20:00 – 21:00 часа

Родените в този час са много интроспективни. Наслаждавате се на моменти на усамотение, но не защото не обичате компанията, а защото обичате да мислите и анализирате. Вашите мисли са най-добрият ви инструмент и често сте тихата сила в групата.

  • 21:00 – 22:00 часа

Ако сте родени по това време, вероятно сте много креативна и вдъхновяваща личност. Вашите идеи са нестандартни и често мислите нестандартно. Имате дарбата да превръщате мечтите в реалност и приятелите ви често ви се възхищават за вашата уникалност.

  • 22:00 – 23:00 часа

Родените по това време са страстни за всичко, което правят. Независимо дали става дума за работа, любов или хоби, вие винаги се раздавате на 100%. Вашата енергия е интензивна и често мотивирате другите да дадат най-доброто от себе си.

  • 23:00 – 00:00 часа

Ако сте родени по това време, вие сте истински мечтател. Обичате да фантазирате за бъдещето и винаги търсите нови цели. Имате невероятна способност да намирате красотата в малките неща и да вдъхновявате другите да правят същото.

Не пропускайте най-важните новини - последвайте ни в Google News Showcase 

Коментари 1
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

1 коментар
 
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни
Радев: Всички искаме да се сложи край на изтощителния маратон от избори

Радев: Всички искаме да се сложи край на изтощителния маратон от избори

България Преди 17 минути

Най-важното днес е да се гласува, посочи президентът

Колко сигнала за изборни нарушения са получени в МВР

Колко сигнала за изборни нарушения са получени в МВР

България Преди 1 час

До момента са образувани 123 досъдебни производства

Камион се вряза в автобусна спирка в Израел, много ранени (ВИДЕО)

Камион се вряза в автобусна спирка в Израел, много ранени (ВИДЕО)

Свят Преди 1 час

Около 40 души са пострадалите при инцидента

.

Жена закопча приятеля си в куфар и го остави да умре

Свят Преди 2 часа

Сара Бун е призната за виновна, но тя твърди, че инцидентът е станал по време на игра на криеница

Смъртоносни наводнения и свлачища във Филипините, около 130 загинали (СНИМКИ)

Смъртоносни наводнения и свлачища във Филипините, около 130 загинали (СНИМКИ)

Свят Преди 2 часа

Те са предизвикани от тропическата буря "Трами"

ЦИК с информация за избирателната активност към 11.00 ч.

ЦИК с информация за избирателната активност към 11.00 ч.

България Преди 2 часа

Изборният ден започна нормално в цялата страна и извън страната, информира Росица Матева

<p>Путин с остро предупреждение към САЩ и НАТО</p>

Путин предупреди: Русия ще вземе ответни мерки, ако на Украйна се позволи да използва оръжия с голям обсег

Свят Преди 2 часа

Той каза това в изявление пред руската телевизия и журналиста Павел Зарубин

,

Плажът на диамантите: Черен пясък, покрит с искрящи ледени бижута

Любопитно Преди 2 часа

Плажът на диамантите е един от няколкото плажа с черен пясък в Исландия

Снимката е илюстративна

Русия се похвали с нов успех в Източна Украйна

Свят Преди 2 часа

Части на руската армия „освободиха селището Измайловка“

Агитация в село Буковлък, мъже носят шапки с логото на партия (ВИДЕО)

Агитация в село Буковлък, мъже носят шапки с логото на партия (ВИДЕО)

България Преди 3 часа

От сутринта няколко души обикалят и твърдят, че са на място, за да следят дали ще има нарушения в изборния ден

Атанас Зафиров: Гласувах, за да върнем държавата на хората

Атанас Зафиров: Гласувах, за да върнем държавата на хората

България Преди 3 часа

"Защото трябва ясно да кажем, че всеки глас е важен и всеки трябва да упражни правото си, за да не позволява друг да решава вместо него", заяви той

Балабанов: Гласувах за това свободният и независим глас да победи зависимия

Балабанов: Гласувах за това свободният и независим глас да победи зависимия

България Преди 3 часа

Той отбеляза, че се надява да бъде съставено правителство

Избирателната активност към 12.00 ч. по данни на "Тренд"

Избирателната активност към 12.00 ч. по данни на "Тренд"

България Преди 4 часа

Това сочат данните от exit poll на агенцията, направен по поръчка на NOVA

За какво гласува Кирил Петков

За какво гласува Кирил Петков

България Преди 4 часа

Той упражни своя вот чрез машина в 133 СУ “А.С. Пушкин” в София