Н удълс са най-честата съставка в китайската кухня. Според една китайска легенда, италианците са взаимствали тази рецепта от китайците за приготвянето на спагети болонезе.
Вижте как се приготвят легендарните китайски нудълси в видеото от канала „Try This” на „Дойче веле” във VBOX7.
Вкусна традиция от Армения: Люлe кебап
Ето и необходимите съставки за рецептата:
Азиатски нудълс - 300 гр
джинджифил
Кайма от говеждо месо - 200 гр
Рецепта от Австралия: Сьомга с авокадо върху багета
Моркови - 150 гр
Корнишони - 4 броя
Разбърквате соев сос със сусамово олио
Чили
Семена от нар
* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!