Р ибата е здравословна и високопротеинова храна.
Различните видове риби са източник на различни витамини, аминокиселини и омега-3 мастните киселини.
Освен това рибата ни засища, без самата тя да е тежко ястие.
Препоръчителната консумация на риба е веднъж седмично, но районите по света, известни със своето дълголетно население, консумират риба повече от веднъж в седмицата.
Ако обичате риба и искате да я похапвате повече от веднъж в седмицата,
ЕТО НЯКОЛКО СЪВЕТА КАК ДА РАЗПОЗНАЕТЕ ДАЛИ РИБАТА Е ПРЯСНА:
Да разнообразим менюто си: Поширана бяла риба в бадемово мляко
* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!