И вайло Иванов напусна Hell’s Kitchen България на крачка от раздаването на черните куртки. Следващата седмица шеф Ангелов ще отличи с тях останалите най-добри готвачи в Кухнята на Ада. А ето какво сподели за участието си Ивайло в интервю за Vesti.bg:
- Как ще опишете участието си в "Кухнята на Ада"?
- Прекрасно, динамично, изпълнено с много емоции, много знания и истински приятели!
- Съжалявате ли, че излязохте?
- Естествено, че съжалявам. Като че ли ми се искаше да остана малко повече, имаше какво още да покажа.
- Кой е най-ценният урок, който научихте от шеф Ангелов?
- Че не всичко, което изглежда добре, става за ядене и че трябва да си упорит и дисциплиниран
Ще оцелеят ли Михаела и Ивайло в Hell’s Kitchen България?
- Бихте ли променили нещо в участието си, ако можехте да върнете времето назад?
- Хахха. Нямам вълшебна пръчка, с която да връщам времето назад. Но не бих променил абсолютно нищо - аз бях себе си на 100% в Hell's kitchen България.
- Какво Ви мотивира да се запишете за участие в Hell's Kitchen България?
- Мотивираха ме моите приятели, които все ми казваха: Ивайло и тази година не се записа…(смее се). Мотивираме и емоцията да изпитам себе си като участник в един световен формат, както и това, че искам да надграждам, постоянно да уча още и още...
- Кой момент ви беше най-труден?
- Моментите на трудности бяха няколко. Един от тях например беше пълната изолация, в която се сблъскваш с различни характери. След това идваха мистериите и неизвестността какво следва - като игри и предизвикателства в продукцията.
- С какви емоции напуснахте предаването?
- Напуснах предаването със смесени емоции. Има тъга, че приключението Hell's Kitchen приключи, радост че се прибирам при близките си хора и приятели и гордост, че имах възможността от хиляди кандидати да бъда избран като участник.
- Имаше много запомнящи се моменти, в които Ивайло участваше – от смешни до запомнящи се кулинарни включвания. Какъв е Ивайло в реалния живот – зевзек, актьор, овладян професионален готвач? Кое е по-валидно от трите определения?
- В интерес на истината аз виждам в себе и в трите образа по малко, но се определям като ,,професионален готвач с актьорски заложби. (смее се)
- Има ли нещо, което не успяхте да покажете в шоуто?
- Честно казано не можах да покажа, че всъщност аз съм много по-отговорен и дисциплиниран.
- Коя е думата, която описва най-точно преживяното в Hell’s Kitchen България?
- „Кулинарната казарма“ на Виктор Ангелов.
- Какви качества трябва да притежава победителят в Hell’s Kitchen България и кой е вашият фаворит?
- Преди всичко трябва да има усет към храната, да работи под напрежение, да владее знае различни техники за приготвяне на храна, да бъде борбен, креативен и дисциплиниран, както в кухнята,така и в живота.
Моите фаворити са двама и това са Атанас и Цецо. Според мен те притежават всички тези качества, които изброих. Пожелавам им успех!
* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!