Грандиозният финал на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024 в София: мощен звук и безкрайна енергия!
Източник: Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour
1

Н ай-голямото и най-обичано лятно музикално турне Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024 завладя столицата на България с над 4-часово шоу, рекорден брой артисти и танцьори, нови изненади и най-голямата сцена в историята на проекта. В изграждането ѝ участваше и международен екип от Сърбия и България. Хедлайнерът на събитието - Криско обяви от сцената, че пуска втора дата на „Старият Криско и приятели“ в Арена София. Към специалните гости V:RGO x Emil TRF, Миро и Руши се присъедини и Venci Venc’, който изпя „Змия“ с DARA. На площад „Александър I” видяхме още Torino & Pashata, Михаела Маринова, Dara Ekimova, Боро Първи, Мила Роберт, DJ Mascota & McP, Remi Toin, Васето Крумов, Ник Николаев, Marianoff, Tish3v, Dimmar и над 40 танцьора.

Това предаде The Voice.

Площад „Александър I” се изпълни с фенове още от 16:00 часа, когато започна фестивалната част и слънчевите лъчи озаряваха центъра на София. Много награди и забавления очакваха меломаните, а само някои от тях бяха Колелото на късмета, Лабиринтът на Coca-Cola, Кутията на късмета. По време на събитието посетителите тестваха филмовите си знания с интерактивната игра EON Film Challenge и спечелиха страхотни награди на място. А всеки, който реши да опита късмета си, имаше възможността да се включи в томбола за голямата награда – един от четири преносими проектора Samsung The Freestyle 2nd Gen. В допълнение към специалния EON кът, на разположение на посетителите бяха три уникални EON кули, на които феновете зареждаха своите смартфони, и уловиха най-специалните моменти по време на концерта.

RiceUp пък засищаха меломаните с вкусни изненади от своето портфолио. Нашите приятели от Answear представиха кампанията си за есенно-зимния сезон с мото „Облечи живота си с нещо безценно“, а до VIP зоната бе изложена ослепителната червена рокля на Answear. Аутфитът на нашата водеща Мари-Никол също бе вдъхновен от кампанията на Answear.

Подгряващият DJ сет с най-актуалните летни клубни хитове от DJ Mascota и McP започна в 17:30 и постави началото на грандиозния финал на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024, а публиката не подозираше каква музикална магия я очаква до 22:00. На огромната сцена се качи и Ицака от „Къщата на инфлуенсърите“, за да разкрие ексклузивна информация за събитието на 1 декември в „Арена София“.

Минути след 18:30 Remi Toin заедно с 10 танцьора и Ник Николаев на барабани нагорещиха публиката с 5-минутно шоу и епично откриване на последния концерт от #CCTVHET24. Първият изпълнител на сцената беше екстравагантната Мила Роберт, която облечена в бяло изпълни най-популярните си хитове в микс – „Нови очи“, „Me4ka”, „Pokemon”, „Силна“ и „Все по-добре ще става“.

Рапърът Боро Първи с Dimmar на китара бяха вторите, които оставиха многохилядната публика без дъх с „Майко, Майко“, „Черни очила“, „Vivaldi”, „Камък и ножица“, „Задната седалка“, „Асансьора“ и безспорния хит „Да не питат“. Първият специален гост на #CCTVHET24 в столицата - Руши завладя сцената с микс от „Лъжи ме“, “Il Rimto Del Mio Coure”, „Ти беше“ и „Всичко се връща“. Финалното му изпълнение беше запазено за „Без багаж“.

Изпълнителката, която с бясна скорост се катери към върховете на българската музикална сцена – Dara Ekimova откри своя сет с песента „Ако целувам за последно“, която е тийзър към предстоящия ѝ дебютен албум – „Тази стая“. „Недей да ме будиш“, „Бягам“, „Стокхолм“ и „Славата“ допълниха хитовата ѝ селекция за турнето, а кулминацията беше един от най-големите поп хитове, който публиката пееше заедно с нея – „Дишам“.

Вторият специален гост на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024 в София допълни с класа и безспорни хитове грандиозния финал – Миро. Заедно с неговите бек вокалистки и саксофонист „Любов като небе“ завладя сърцата на площад „Александър I”, а „Повече“ и „Губя контрол“ нагорещиха атмосферата в дъждовната вечер.

Най-гласовитото момиче на България – Михаела Маринова ни напомни за предстоящата есен с докосващото „Листата падат“. След него изпя „До Безкрай“ и “Stay”, а за първи път пред многохилядна публика чухме и най-новия ѝ проект „Да избягам“. Последните хитове в нейният сет бяха „Само ти“ и „Сериал“.

Следващи на най-голямата сцена на #CCTVHET24 бяха Torino & Pashata, заедно с Tish3v на китара и Ник Николаев на барабани. С тежкарски бийтове и горещи латино ритми момчетата взривиха центъра на София. Специалната версия на “Gucci Forema” откри техния сет, а „Te amo” и „Cabriolet” допълниха хитовете. Изненада за феновете беше припомнянето на „Аз искам“ с участието на Tish3v, както и акапелната версия на „Само ако бях“, изпята от Marianoff. „Свързани души“, „Djanam, „Mi Amore” последваха селекцията, а за финал Torino & Pashata оставиха емблематичната им песен „Довиждане“. Двамата отправиха призив към младите да кажат „НЕ“ на наркотиците и хазартната зависимост като посланици на кампанията „Не сте сами“ от Агенция „Митници“ и НАП.

Третите специални гости на грандиозния финал бяха V:RGO и Emil TRF, който разтърсиха площада още от първите звуци на „Paralia”. Сетът им продължи със „Sulzi”, „Само за мен“ и „Аз и Ти“, а по време на „Двамата“ на сцената излезе талантливата Mishell. Момчетата тийзнаха публиката коя песен ги очаква в края на концерта и изпълниха самостоятелно „Откачалки“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by V:RGO (@virgogotsauce)

Любимката на цяла България, която е истински огън на сцената и го доказа – DARA излезе като предпоследен изпълнител на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024 в София. Към нея на сцената се появи и Васето Крумов на китара. Тя превзе сърцата на меломаните с разбиващи движения и мощни тракове, сред които „Darbie”, „Заминавам“, „Ела, Ела“ и „Родена Такава“. В средата на сета ѝ за пръв път пред толкова голяма публика звездата изпълни най-новия си проект „Крадец на мечти“, чиито видеоклип очакваме да излезе на 16/09. DARA беше подготвила и специална изненада за феновете с появата на Venci Venc’, с когото изпяха „Змия“.

Най-чаканият изпълнител и хедлайнер на най-голямото лятно музикално турне беше Криско. Още в самото начало той обяви, че „Старият Криско“ в Арена София е почти разпродаден затова пуска втора дата – на 02/03/25 г. за епичния концерт „Старият Криско и приятели“. Догодина в „Арена София“ очакваме на 20 от най-големите звезди в България като гости на събитието, с което Криско ще отбележи 18 години на сцена. На #CCTVHET24 той излезе с хита „Видимо доволни“, последван от „Bazooka”, „Дали това любов е“, „Тука, тука“, „Почивни Дни“, „Герои“ и „Да или не“. Последната песен, с която официално поставихме финала на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024 беше и най-големият български хит в момента – „Откачалки“, за която на сцената при Криско се качиха Боро Първи, V:RGO и Emil TRF.

Ексклузивна информация турнето, уникални кадри от всички концерти и любопитни новини могат да бъдат намерени на Facebook страниците на Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria, както и в Instagram профилите Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria. През 2024-та най-голямото лятно музикално турне премина през 6 града – Пазарджик, Пловдив, Бургас, Варна, Севлиево и София.

Не пропускайте най-важните новини - последвайте ни в Google News Showcase

Коментари 1
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

1 коментар
 
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни
Джокович: До следващия път, София

Джокович: До следващия път, София

Любопитно Преди 3 часа

Ноле: Благодаря на домакина и партньора ми по караоке, Григор Димитров

Четвърта поредна победа за Силните в “Игри на волята”

Четвърта поредна победа за Силните в “Игри на волята”

Любопитно Преди 3 часа

Шахматистката Елица Раева и бизнесменът Симеон Кралев са първите номинирани участници тази седмица

След гонка: Задържаха нелегални мигранти в Бургас

След гонка: Задържаха нелегални мигранти в Бургас

България Преди 5 часа

Задържани са двама грузински граждани

Двамата пилоти, загинали край Граф Игнатиево, са повишени посмъртно

Двамата пилоти, загинали край Граф Игнатиево, са повишени посмъртно

България Преди 7 часа

Това става със заповед на служебния министър на отбраната Атанас Запрянов

Проверете номера на избирателната си секция и мястото за гласуване на изборите

Проверете номера на избирателната си секция и мястото за гласуване на изборите

България Преди 8 часа

МРРБ предостави интернет адреси и мобилни телефони за справка

Украйна: Спряхме руското настъпление в Курска област

Украйна: Спряхме руското настъпление в Курска област

Свят Преди 8 часа

Украинският военен служител призна за „някои незначителни успехи“ на Москва

ЕК даде разрешение за компенсации на тока за бизнеса

ЕК даде разрешение за компенсации на тока за бизнеса

България Преди 8 часа

Според министъра на енергетиката „още от утре може да започне изпълнение на програмата”

<p>&bdquo;Истината&ldquo; може наистина да е там, но това не означава, че ще ви хареса</p>

Националната лаборатория на САЩ със заключение за странен метален предмет

Свят Преди 9 часа

Има ли живот във Вселената? Това е може би един от най-завладяващите въпроси, които преследват човечеството

Почина авторът на едни от най-големите хитове на Елвис

Почина авторът на едни от най-големите хитове на Елвис

Свят Преди 9 часа

Песните на Ед са изпълнявани от поне 160 изпълнители

<p>&quot;Mного скоро единствените съзвездия, които ще видим, ще бъдат създадени от човека&quot;</p>

Сателитите на Мъск "блокират" гледката към Вселената

Свят Преди 9 часа

"Mного скоро единствените съзвездия, които ще видим, ще бъдат създадени от човека"

Българска гордост: Екипът на „На кафе“ посрещна първи носителя на три награди във Формула 3 Никола Цолов

Българска гордост: Екипът на „На кафе“ посрещна първи носителя на три награди във Формула 3 Никола Цолов

България Преди 9 часа

Предаването изненада с подарък българския състезател на летището след завръщането му от Валенсия

<p>Кати Бейтс свали 45 килограма</p>

Кати Бейтс свали 45 кг, показа фигурата си на наградите „Еми“ (СНИМКИ)

Любопитно Преди 10 часа

76-годишната актриса се появи на 76-те награди "Еми" в тъмно лилава рокля с дълги ръкави, бродирани с пайети

<p>&quot;Не знам дали ще се върна&nbsp;в ковчег&quot;</p>

"Моля ви, спасете ме": Индийците измамени да се бият за Русия

Свят Преди 10 часа

"В паника съм. Не знам дали ще се върна благополучно или в ковчег"

Извънземен пейзаж: Червеният парк в Китай (СНИМКИ/ВИДЕО)

Извънземен пейзаж: Червеният парк в Китай (СНИМКИ/ВИДЕО)

Любопитно Преди 10 часа

Алено-червените полета се получават от рядка химична реакция