А ржентинците обичат своите емпанади. Тези печива се предлагат в огромно разнообразие от вкусове. Ето една рецепта за емпанади, пълнени с говеждо месо. Вижте как се приготвя във видеото от канала „Try This” на „Дойче веле”.
Класическа екзотична рецепта от Чили
А ето ни нужните продукти за 4 порции:
Брашно - 430 гр.
Сол
Масло - 100 гр.
Вода - 100 мл.
Масло
Лук - 2 глави
Зелен лук - 4 стръка
Как се прави класически български миш-маш
Червен пипер
Сол
Черен пипер
Чили
Рамстек - 430 гр.
Твърдо сварено яйце - 1 яйце
Зелени маслини - 50 гр.
Печете във фурната на 200-220 °C за 10 минути
* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!