Т ихите води са най-дълбоки. И ето Цветомир Тодоров успя да стигне до самия финал на най-оспорваното кулинарно състезание в българския ефир – Hell’s Kitchen България.
Наричан от шеф Виктор Ангелов "франсето", той успя да защити уменията си на професионален готвач, с над 8 годишен стаж в професията и работил в известен френски ресторант с една звезда Мишлен. Цецо показа в шоуто, че има знания и опит. Затова и шеф Ангелов го избра да е сред финалистите – най-добрите от добрите, които се борят за голямата награда. Цецо стигна до топ 3 в "Кухнята на Ада".
Той е на 25 години от София, а в момента е шеф де парти в голям столичен хотел. Мечтае да има собствен ресторант. Ето какво сподели топ готвачът за участието си в Hell’s Kitchen България пред Vesti.bg.
Как ще опишете участието си в "Кухнята на Ада"?
Аз съм доволен от представянето си, но винаги има какво още да покажа.
Съжалявате ли, че не успяхте да стигнете до финала?
Не съжалявам. Самото изживяване в предаването е неописуемо.
Въпреки това – Цецо е третият финалист? Какво е чувството?
Чувството е прекрасно и пожелавам на всеки да го изпита.
Кой е най-ценният урок, който научихте от шеф Ангелов?
Да бъда уверен в себе си и да имам по-голямо самочувствие.
Какво се променя за Цецо след участието му в Hell's Kitchen България?
Мисля, че участието ми в риалитито ме промени, защото ми помогна да открия къде са грешките, които допускам и че трябва да поработя върху тях, за да ги отстраня.
А бихте ли променили нещо в участието си, ако можехте да върнете времето назад?
Не.
Какво Ви мотивира да се запишете за участие в Hell's Kitchen България?
Мотивира ме динамиката и възможността да покажа на другите и най вече на себе си, че МОГА.
Кой момент ви беше най-труден?
Когато трябваше да превъзмогна егото си.
С какви емоции напуснахте предаването?
С положителни емоции! Радвам се, че успях да се запозная с готини хора и да работя с професионалист като шеф Ангелов.
Като че ли мъжкият отбор беше по-сплотен, но пък този път участници с огромно его. Как изглеждаше всъщност от вътре?
Според мен мъжете бяхме по-сплотения екип, защото при нас имаше повече истински професионалисти.
Има ли нещо, което не успяхте да покажете в шоуто?
Имаше още много какво да покажа и най-вече, че вярвам в себе си.
Коя е думата, която описва най-точно преживяното в Hell’s Kitchen?
Предаването с точни думи: Емоции под налягане!
Какви качества трябва да притежава победителят в Hell’s Kitchen и кой повече заслужава наградата – Атанас или Реджеп?
Смятам, че победителят трябва да притежава най-вече лидерски качества, ентусиазъм, увереност и професионализъм и затова съм за Атанас.
Какво не Ви достигна, според вас?
Не ми достигна самоувереност.
Имате ли тайна подправка за ястие, която го прави уникално? (Ако не, можете ли да споделите рецепта за ястие, което става бързо и вкусно)
Тайната на вкусното ястие е да се прави с желание и любов. И да не те е страх да експериментираш.
* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!