Т ази седмица в „Кошмари в кухнята“ шеф Манчев се заема със сериозно предизвикателство в кухнята на заведение за бързо хранене. Възможно ли е ресторант с голям оборот да работи на загуба - вижте в новия епизод на предаването този петък от 21.00 ч. само по NOVA.
Гостилница „Йорк“ отваря врати преди 4 години в гр. Бургас. Това е заведение за бързо хранене, което предлага традиционни български ястия и обслужва над 150 души ежедневно.
Собственикът – Добромира, има опит като счетоводител, но счетоводните сметки в края на натоварения работен ден не излизат. Със задачата да установи причината заведението да работи на загуба се заема шеф Иван Манчев.
Инспекцията на кулинарния виртуоз в кухнята установява, че гостилницата предлага богато традиционно меню, но по време на работния процес цари пълен хаос. Ограничената кухненска посуда и хигиената на работното място са само част от проблема. Сложната система за приемане на поръчки без компютър води до грешки, поръчките се бавят и клиентите се оплакват, че храната стига до тях с повече от час закъснение. В резултат - оборот има, но възнаграждение - не.
За да помогне на гостилница „Йорк“ да заработи на пълни обороти, шеф Манчев изготвя спасителен план. Има ли бъдеще заведението - разберете в новия епизод на „Кошмари в кухнята” от 21.00 ч. само по NOVA.
Ако искате шеф Манчев да помогне и на Вас, запишете се за участие в новия сезон на „Кошмари в кухнята” на имейл: koshmari@ntv.bg
Всички пропуснати епизоди на "Кошмари в кухнята" гледайте в NOVA PLAY.
Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.
За още любопитно съдържание последвайте страницата ни в Instagram.
* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!