В торият участник, напуснал Кухнята на Ада, е Атанаска Димова.
Безкомпромисен в кухнята и в решенията си, шеф Ангелов взе решение да отстрани Атанаска.
В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ КОИ СА УЧАСТНИЦИТЕ В СЕЗОН 3
Тя е главен готвач и ветеран в кухнята с 26-годишен опит в различни заведения на Слънчев бряг. Определя себе си като отговорна и упорита, добър и позитивен човек. Кулинарната ѝ мечта е да си отвори малко ресторантче.
Защо обаче не би се записала втори път в подобен формат, както и още за преживяното в кулинарното риалити, научете от интервюто с Атанаска за Vesti.bg.
1. Макар и за кратко присъствието Ви в шоуто беше показателно, как ще опишеш участието си в "Кухнята на Ада"?
- Смятам, че участието ми в най-известното кулинарно шоу за професионални готвачи, каквото е Hell’s Kitchen, беше изключително отговорно. Аз съм човек, за когото кулинарията е най-важното нещо в живота ми и никога не подхождам лекомислено към нея или към задълженията си в кухнята.
2. Кой е най-ценният урок, който научи от шеф Ангелов?
- За съжаление участието ми беше много кратко и нямах много време да науча каквото и да било. Но за мен участието в шоуто беше изключително полезно.
3. Би ли променила нещо в участието си, ако можеше да върнеш времето назад?
- Не бих участвала отново в подобен формат. Това е сигурно.
4. Какво те мотивира да се запишеш за участие в Hell's Kitchen?
- Реших да се запиша за участие, за да премеря сили с други професионалисти. Аз знам какви са ми способностите и уменията, имам самочувствие като главен готвач, което идва от дългогодишния ми опит.
5. Имате 26 годишен опит в професионалната кухня, кой момент беше най-труден?
- Най-трудно ми беше да вляза в ритъма на една нова кухня и екип, който не е стикован по между си и тепърва започва да работи заедно. А всички ние сме подчинени на шеф Виктор Ангелов, с неговите изисквания, неговите правила. Това е като чужда къща и чужд табиет.
6. С какви емоции напускаш предаването?
- Много съм заредена емоционално. Наистина страшен кеф беше за мен да участвам.
7. Има ли нещо, което не успя да покажеш в шоуто?
- Ооо, много неща.
8. Ще продължиш ли да се занимаваш с кулинария оттук нататък?
- Естествено, че ще продължа. Тази професия е моето призвание.
9. Коя е думата, която описва най-точно преживяното в Hell’s Kitchen?
- Приятелство.
10. Какви качества трябва да притежава победителят в Hell’s Kitchen и кой е твоят фаворит?
- Победителят трябва на първо място да е професионалист, да обича професията, да си тежи на мястото и да не е циркаджия. 26-годишният ми опит в кухните ме научи да преценявам добрите готвачи. В шоуто има един такъв, стискам му палци.
Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.
За още любопитно съдържание от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!