Т ажинът е класическо мароканско ястие – името му описва както ястието, така и съда, в който е приготвено. Задушеното месо със зеленчуци се сервира директно в самия тажин. Вижте как във видеото от канала "Try This" на VBOX7.
Следващата рецепта е за четири порции.
Лук - 4 броя
Агнешки бут - ½ кг
Куркума - 1 чаена лъжичка
Сол - 3 чаени лъжички
Канела на пръчки - 1 брой
Смлян джинджифил - 3 чаени лъжички
Черен пипер - 2 чаени лъжички
Зехтин
Интересна колумбийска рецепта с пържени банани
Вода
Захар - 2 чаени лъжички
Канела - 2 чаени лъжички
Вода от портокалов цвят - 3 чаени лъжички
Сини сливи - 24 броя
Това индийско ястие е създадено във Великобритания
Мед - 1 чаена лъжичка
Бадеми
Сусам
* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!