1

Л юбовта на Джордж и Амал Клуни прилича на романтичен филм. Искрите започват да прехвърчат, след като двамата влюбени се срещат за първи път чрез общ приятел по време на почивка в Италия.

(Във видеото: Семейството на Джордж и Амал Клуни има нов член)

В продължение на няколко месеца двамата поддържат връзката си чрез електронна поща, преди най-накрая да се съберат отново за една много специална среща в Лондон. Романтиката им продължава да разцъфтява в светлината на прожекторите, като Джордж в крайна сметка зададе въпроса по-малко от година след запознанството им.

HELLO! се впуска в дълбока хронология на връзката на силната двойка, като изследва всичко от първоначалната им среща до невероятно личния им семеен живот далеч от светлините на прожекторите. Продължавайте да скролвате, за да научите всички подробности...

Как Джордж се влюби в Амал?

Въпреки че старата поговорка „любов от пръв поглед“ може да изглежда малко архаична, твърди се, че Джордж и Амал веднага са се влюбили до уши. Още през 2018 г. актьорът от „Гравитация“ описа първия път, когато е срещнал бъдещата си съпруга през 2013 г. 

Източник: Getty Images

В предаването „Моят следващ гост не се нуждае от представяне“ с Дейвид Летерман Джордж разкри: „Обади ми се моят агент и каза: „Запознах се с тази жена, която ще дойде в дома ти и за която ще се ожениш“. Наистина се получи така.“

Той казва още: „Най-смешното беше, че майка ми и баща ми бяха на гости, така че родителите ми бяха там. И ние просто си говорихме, не спахме цяла нощ, говорейки... И аз получих нейния имейл адрес, защото тя щеше да ми изпрати няколко снимки на родителите ми. И започнахме да си пишем. Не знаех дали тя иска да излиза с мен - просто си мислех, че сме приятели“.

Амал очевидно е направила трайно впечатление на звездата. По време на откровен разговор в подкаста „SmartLess“ 61-годишният Джордж се развълнува: „Истината е, че срещнах тази невероятна жена и тя ми спря дъха. Тя беше блестяща, забавна, красива и мила. Бях сякаш отнесен от нея.“

На първата им среща Джордж завежда Амал в луксозен лондонски ресторант на романтична вечеря. В този момент обаче разцъфтяващата им връзка вече не е тайна... Спомняйки си за първата им среща, Джордж обяснява: „И когато излязохме, там имаше 50 папараци. Но тя се справи като шампион.“

Адвокатката по правата на човека Амал никога не е предполагала, че ще бъде въвлечена във вихрен романс. След приказната им сватба 45-годишната жена сподели пред Vogue: „Не беше очевидно, че това ще се случи за мен. И не бях склонна или развълнувана от идеята да се омъжа или да създам семейство по този начин“.

Източник: Getty Images

Кога Джордж е направил предложението?

Джордж решава да зададе въпроса след романтично пътуване до Кения. В интервю за Vogue актьорът, носител на наградата „Златен глобус“, разкрива за ключовия момент в живота си.

По темата за тяхното сафари бягство той разкри: „Няколко жирафа се приближиха до нея. Те просто се появиха изневиделица. Снимах я, а тя се усмихваше. По-късно казах на приятеля ми Бен: „Знаеш ли, мисля, че трябва да я помоля да се омъжи за мен“. А Бен каза: „Мисля, че това е добра идея“.

В интервю за Чарли Роуз в предаването „Тази сутрин“ по CBS Джордж добави: „Много бързо разбрах, че искам да прекарам остатъка от живота си с Амал. Когато я попитах, никога не бяхме говорили за това. Нямаше нещо като: „Може би трябва да се оженим“. Направо казах ... Имам човек... за когото ме е грижа повече, отколкото за каквото и да било, така че е наистина хубаво.“

Джордж предложил на Амал блясък с гигантска искра, за която се говори, че е изящен седемкаратов диамант на приблизителна стойност 450 000 паунда.

В разговор с Елън ДеДженерис в предаването „Шоуто на Елън“ актьорът разкри, че на Амал са ѝ били необходими 25 минути, за да каже „да“. „Начертах целия план. Бях скрил пръстена зад нея. Бях пуснал музика, леля ми Розмари щеше да пее „Защо да не съм аз?“ в плейлиста. Всичко беше планирано“, обяснява Джордж.

След романтична вечеря Джордж стратегически духна свещ за вечеря, което накара Амал да донесе близката запалка. Описвайки момента, той продължи с думите: „И така, тя се обръща, изважда кутията – имам само пръстена, който стои там – тя го изважда, поглежда го и казва „Това е пръстен“.

Източник: Getty Images

Джордж пада на едно коляно и казва на Елън: „Тъй като имаше плейлист, сега знаем колко време всъщност отне, а бяха около 25 минути. Тогава той каза на Амал: „Надявам се отговорът да е да, аз имам нужда от отговор, защото съм на 52 и мога да изхвърля бедрото си много скоро."

Къде се ожени двойката?

Влюбената двойка сключи брак в Италия през септември 2014 г. - същата страна, в която прехвърчаха искри само година по-рано. Те казаха „Да“ във Венеция в хотел Aman Canal Grande пред любими хора и приятели на знаменитости, включително най-горещите звезди на Холивуд като Ана Уинтур, Синди Крауфорд и Емили Блънт.

В големия си ден Амал мина по пътеката, облечена в разкошна сватбена рокля на Oscar de la Renta, пълна с елегантно деколте тип бато и широк шлейф от тюл. Джордж, междувременно, изглеждаше всеки сантиметър от елегантен младоженец в елегантен костюм на Giorgio Armani.

Два дни по-късно влюбената двойка посети Голямата зала на Венеция за гражданската си церемония. Що се отнася до техния меден месец, двойката се наслади на блажен период в британската провинция на територията на тяхното зашеметяващо имение.

По-късно двамата отпразнуват сватбата си в Обединеното кралство в хотел Danesfield House, организиран от родителите на Амал, Бария и Рамзи.

Имат ли деца?

Създаването на семейство не винаги е било на радара на Джордж и Амал. „Това никога не е било част от моята ДНК“, каза актьорът пред The ​​Hollywood Reporter. „Не сме го планирали. Никога не сме говорили за това, докато не се оженихме, което е смешно.

„Имаше предположение, че не ги искаме. И тогава, след сватбата, просто почувствахме, че сме извадили голям късмет, и двамата, и трябва да споделим късмета, който имаме. - съсредоточени просто да имаме това, което ни принадлежи."

Дуетът очевидно е претърпял промяна в мнението... През февруари 2017 г. новината за изненадващата бременност на Амал обиколи света. "Бионсе не е единствената суперзвезда, която очаква близнаци. Поздравления за Джордж и Амал Клуни", каза Джули Чен от The Talk на живо в ефир.

Обявявайки новината на света, тя продължи: „Разговорът потвърди, че 55-годишната суперзвезда и неговата изключително завършена 39-годишна съпруга адвокат очакват близнаци.“

Амал посрещна своите близнаци на 6 юни 2017 г. в същата болница, в която принцеса Кейт роди трите си деца: принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис.

По това време те казаха на CNN: „Тази сутрин Амал и Джордж приветстваха Ела и Александър Клуни в живота си. Ела, Александър и Амал са здрави, щастливи и се чувстват добре. Джордж е упоен и трябва да се възстанови след няколко дни. "

С впечатляващи родители като Джордж и Амал, Ела и Александър вече показват своя ум - говорят три езика.

"Въоръжих децата си, те говорят френски и италиански. А жена ми говори френски и италиански", обясни Джордж. Той призна, че се „наслаждава на невежеството на всичко това“, тъй като се опитва да симулира разговор на френски или италиански, на което децата му просто го гледат като „ти си идиот“, на което той отвръща: „ти си шест!"

Приказната любов на Амал и Джорд Клуни (СНИМКИ)

Не пропускайте най-важните новини - последвайте ни в Google News Showcase

Коментари 1
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

1 коментар
 
- Оф, ти изобщо не ме разбираш! - Как да те разбера. Преди малко си оскуба веждите, а сега седиш и ги рисуваш!
Прочети целия
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни
<p>Григор Димитров: Вече всичко е бонус</p>

Григор Димитров: Мисля, че на този етап от кариерата ми вече всичко е бонус

България Преди 35 минути

На 8 октомври Димитров ще се изправи срещу Алексей Попирин

Руски хакери са атакували институционални сайтове в Белгия

Руски хакери са атакували институционални сайтове в Белгия

Свят Преди 2 часа

В социалната мрежа "Екс" руските хакери обясняват, че Белгия е "русофобска" страна

.

Проф. Даниела Илиева, която разбива клишетата: "Никой няма утрето обещано"

Любопитно Преди 3 часа

Можем да открием над 120 нейни публицистични публикации, 50+ академични, има издадени 6 книги

Кървавият 7 октомври в Израел: Реакциите на световните лидери година по-късно

Кървавият 7 октомври в Израел: Реакциите на световните лидери година по-късно

Свят Преди 3 часа

Кървавият конфликт между Израел и "Хамас" започна на 7 октомври 2023 г.

Игри на волята

Гордите се сблъскват с нова криза в “Игри на волята”

Любопитно Преди 3 часа

Зрелищна битка между трите племена ще определи новите обитатели на териториите

"Хизбула" с нова провокация: Няма място за Израел в региона

"Хизбула" с нова провокация: Няма място за Израел в региона

Свят Преди 3 часа

Движението коментира също решението си да предприеме нападения срещу Израел на 8 октомври 2023 г.

Future Forum

Стани доброволец във Future Forum!

Любопитно Преди 3 часа

Всички желаещи да могат да кандидатстват до 12-и октомври

Лекар опита да убие гаджето на майка си с фалшива ваксина срещу COVID-19

Лекар опита да убие гаджето на майка си с фалшива ваксина срещу COVID-19

Свят Преди 3 часа

53-годишният Томас Кван първоначално отрича да е правил опит за убийство, но променя показанията си

Москва ще назначи нов посланик в САЩ

Москва ще назначи нов посланик в САЩ

Свят Преди 3 часа

Дмитрий Песков съобщи и за хакерска атака срещу държавния медиен холдинг ВГТРК

<p>Жестоко убийство с юмруци след спор за имоти&nbsp;</p>

11 години затвор за мъж, убил жестоко чичо си в Добрич

България Преди 3 часа

Окръжният съд е приел, че престъплението е извършено при условията на пряк умисъл

<p>Русия осъди 72-годишен мъж, обвинен в наемническа дейност (СНИМКИ/ВИДЕО)</p>

Русия осъди на 7 години затвор американец, обвинен в наемническа дейност в полза на Киев

Свят Преди 4 часа

Руските информационни агенции съобщиха, че обвиняемият се е признал за виновен

<p>Вучевич на визита в РСМ, какво си каза с Мицкоски (СНИМКИ)</p>

Вучевич от РСМ: Сърбия подкрепя общия европейски път на Западните Балкани

Свят Преди 4 часа

Той заяви, че с Мицкоски са обсъдили множество теми

<p>&quot;Те ще бъдат подложени на неумолимата Божия присъда&quot;</p>

Папа Франциск разкритикува дипломацията в Близкия изток

Свят Преди 4 часа

87-годишният папа по-рано обяви 7 октомври за глобален ден за молитва и пост за мир

<p>Взрив в района на израелското посолство в Дания (СНИМКИ)</p>

Взрив в района на израелското посолство в Дания

Свят Преди 4 часа

Инцидентът се случи в деня, в който света отбелязва годишнината от нападенията на "Хамас" срещу Израел